Gastronomija - Liburnia Hotels & Villas

Restoran Laurus

Opatijski restoran Laurus nedavno je ponovno otvorio svoja vrata i predstavio novi jelovnik kreiran od strane dugogodišnjeg chefa Denisa Beganovića i nove mlade snage, entuzijastičnog sous chefa Andreja Doskočia. Nalazi se na karti vrhunskih gastro destinacija, a svoju reputaciju potvrdio je brojnim priznanjima i nagradama.

Odlikuje se romantičnim ambijentom i spektakularnim pogledom na Kvarnerski zaljev zbog čega je idealan za romantičnu atmosferu i uživanje u toplim ljetnim večerima. Kulinarske delicije i izvrsna vina garancija su da će svako jelo biti posebno iskustvo!


 

Spoj tradicionalnog i modernog


Jela s potpisom restorana su svježa, sezonska, domaća i kreativna, a bogatu vinsku kartu čine vrhunska domaća i strana vina.

Novi jelovnik temelji se na prvoklasno pripremljenoj ribi, škampima, školjkama i jastozima iz vlastite jastožere, njokima i domaćim tjesteninama te kruhom iz vlastite krušne peći. Još jedna posebnost su vrhunske pizze pripremljene u krušnoj peći s potpisom iskusnog pizza majstora Giuseppe Perfida.

Uživajte u istarskoj i mediteranskoj kuhinji koja je spoj tradicionalnog i modernog!Kontakt:

Café Imperial


Otkrijte Café Imperial


Uz dizajn s potpisom renomirane domaće dizajnerice interijera Mirjane Mikulec, novootvorena kavana Café Imperial predstavlja predivan spoj povijesne baštine hotela i moderne atmosfere.

Uređenje interijera inspirirano je hotelskom bogato ukrašenom Zlatnom dvoranom sa zlatnim detaljima i cvjetnim motivima. Starinska ogledala prostoru daju luksuznu dubinu, dok palme evociraju poznate opatijske perivoje.Domaće slastice i craft kava

Café Imperial mjesto je gdje možete uživati u ukusnim delicijama poput domaćih slastica i craft kave.

Razmazite svoje nepce izvrsnim desertima poput jedinstvene torte Lavandier s bijelom čokoladom i kremom od lavande. Isprobajte Hug&Punch craft kavu koja nudi najfinije mješavine uz korištenje najboljih zrna iz cijelog svijeta. Ako više volite čaj, uživajte u aromama i vrhunskoj kvaliteti proizvoda The Tea Group.

Café Imperial također nudi i bogatu kartu vina i koktela.Za rezervacije, kontaktirajte nas:

Café Strauss

Kavana s bečkim štihom


U Kavani Strauss, jednoj od najpoznatijih opatijskih kavana, posjetitelji imaju savršenu priliku uživati u atmosferi tipičnoj za bečke kavane.

Kavana je smještena u Hotelu Palace Bellevue, odmah nasuprot plaže Slatina u samom srcu Opatije. Njezina terasa savršena je za uživanje u suncu, pogledu, atmosferi te, naravno, domaćim slasticama i craft kavi!Nezaboravne slastice i kava

Domaće slastice u kavani Café Strauss jednostavno su nezaboravne. Istovremeno su tradicionalne i s modernim prizvukom, a pripremaju ih naši slastičari s puno pažnje od najboljih sastojaka. Uz slasticu po izboru naručite i šalicu craft kave Hug&Punch.

 

Ukusan brunch

Započnite dan na zdrav način uz brunch u kavani Café Strauss. Otkrijte ukusna jela od sezonskih namirnica i uživajte u hranjivom podnevnom međuobroku. Možete birati između raznih tradicionalnih i veganskih jela.


Naše preporuke:


  • Tofu Scramble
  • Tost a avokadom i raži
  • Domaća granola
  • Falafel


 


Za rezervacije, kontaktirajte nas: