Hoteli za vjenčanja

Hoteli za vjenčanja u Opatiji izvrstan su izbor zahvaljujući vrhunskoj usluzi i fantastičnom položaju na samom moru. Liburnia Riviera Hoteli nude bogat izbor savršenog smještaja za vjenčanja u Opatiji.

Opatija je mjesto u kojem nastaju trajna sjećanja. Osoblje hotela specijaliziranih za vjenčanja učinit će sve da vaše vjenčanje i boravak na Jadranu budu zaista nezaboravni.

Kombinacija plavetnila Jadranskog mora i elegantnog gradskog okruženja stvara idealnu scenografiju za vaše vjenčanje. S lakoćom ćete pronaći savršeno mjesto za prekrasne fotografije.

Iskoristite prednosti hotelskih terasa, bazena, pa čak i terasa na krovu za VIP uzvanike. Prekrasne dvorane naših hotela idealne su za raskošne prijeme uz bogatu ponudu tradicionalnih gastronomskih delicija. Na našim vinskim kartama pronaći ćete vrhunska lokalna i internacionalna vina.

Opatijske jedinstvene lokacije, sadržaji i ljubazno osoblje zasigurno će premašiti vaša očekivanja. Nemojte oklijevati – rezervirajte vaše vjenčanje u našim hotelima već danas!

 

Kategorija
Vrste smještaja
Interesi
Brandovi

Molimo pričekajte

Rezultati pretraživanja

Remisens Premium Hotel Kvarner

Destinacija Opatija - Opatija

Kao prvi hotel na Jadranu, Remisens Premium Hotel Kvarner smatra se mjerilom opatijske elegancije i profinjenosti. Hotel je savršen za vjenčana i kongrese.

Remisens Premium Heritage Hotel Imperial

Destinacija Opatija - Opatija

Remisens Premium Heritage Hotel Imperial, renoviran 2018. godine, bio je drugi hotel izgrađen na hrvatskoj obali; nalazi se u blizini najpoznatijih opatijskih znamenitosti i nudi visoku razinu usluge i moderne kongresne kapacitete.

Remisens Premium Hotel Ambasador

Destinacija Opatija - Opatija

Remisens Premium Hotel Ambasador nudi stilski uređene moderne sobe, apartmane i obiteljske sobe. Uživajte u besprijekornoj usluzi i vrhunskim sadržajima poput wellness centra na samom moru.

Smart Selection Hotel Lungomare Opatija

Destinacija Opatija - Opatija

Smart Selection Hotel Lungomare Opatija (ex. Residenz), renoviran 2018. godine, nudi smještaj na samom moru. Nalazi se na centralnoj lokaciji u neposrednoj blizini plaže, na samo nekoliko koraka od središta grada.