;

Poslovni hoteli i kongresni centri

Povoljan geografski položaj u Srednjoj Europi i ponuda vrhunskih kongresnih sadržaja učinili su poslovne hotele na Opatijskoj Rivijeri posebno popularnima među organizatorima kongresa. Ako tome dodamo fantastičan pogled na plavetnilo Jadranskoga mora, ne čudi da Liburnia Riviera Hoteli nude neke od najboljih smještajnih kapaciteta za poslovna događanja i kongrese na Opatijskoj rivijeri.

S devet hotela posebno opremljenih za poslovna događanja i više od 20 sala za kongrese i konferencije svih veličina, Liburnia Riviera Hoteli su vodeća mjesta za vaša važna poslovna događanja, sastanke i izložbe. Potpuno opremljene dvorane i prostorije za konferencije nude sve potrebne usluge poput pristupa internetu i modernu audio-video opremu.

Nakon završetka poslovnog dana, hoteli će izvrsno poslužiti za organizaciju zabave ili prijema na nekoj od vanjskih terasa, ili pak večere u jednoj od dvorana.

Bez obzira na to planirate li veliku konvenciju ili mali, privatni sastanak, kongresni sadržaji Liburnia Riviera Hotela garancija su uspjeha vašeg poslovnog događanja.

Više o konferencijama

 

Kategorija
Vrste smještaja
Interesi
Brandovi

Molimo pričekajte

Rezultati pretraživanja

Remisens Premium Hotel Kvarner

Destinacija Opatija - Opatija

Kao prvi hotel na Jadranu, Remisens Premium Hotel Kvarner smatra se mjerilom opatijske elegancije i profinjenosti. Hotel je savršen za vjenčana i kongrese.

NEW 2018 Remisens Premium Heritage Hotel Imperial

Destinacija Opatija - Opatija

Remisens Premium Heritage Hotel Imperial, renoviran 2018. godine, bio je drugi hotel izgrađen na hrvatskoj obali; nalazi se u blizini najpoznatijih opatijskih znamenitosti i nudi visoku razinu usluge i moderne kongresne kapacitete.

Remisens Premium Hotel Ambasador

Destinacija Opatija - Opatija

Remisens Premium Hotel Ambasador nudi stilski uređene moderne sobe, apartmane i obiteljske sobe. Uživajte u besprijekornoj usluzi i vrhunskim sadržajima poput wellness centra na samom moru.

Remisens Hotel Admiral

Destinacija Opatija - Opatija

Smješten direktno na moru, Remisens Hotel Admiral nudi izvrsne sadržaje, uključujući jedinu marinu u Opatiji, prostrane sobe, poslovni centar i moderne kongresne prostorije.

Remisens Hotel Excelsior

Destinacija Opatija - Lovran

Remisens Hotel Excelsior okružen je raskošnim parkom na samoj obali u Lovranu. Ponuda sadržaja ovog hotela idealna je za savršen obiteljski odmor ili za vjenčanja i poslovne skupove.

Remisens Premium Grand Hotel Palace

Destinacija Opatija - Opatija

Sa svojom elegantnom povijesnom arhitekturom, Remisens Premium Grand Hotel Palace nudi ljetnu terasu s glazbom uživo, ekskluzivne trgovine i idiličan pogled na more.

Remisens Hotel Marina

Destinacija Opatija - Mošćenička Draga

Smješten na dugoj šljunčanoj plaži, Remisens Hotel Marina savršen je za obiteljski odmor i nudi dnevni animacijski program, brojne mogućnosti sportova na moru, i druge atraktivne sadržaje poput wellness centra.