Poslovni hoteli i kongresni centri

Povoljan geografski položaj u Srednjoj Europi i ponuda vrhunskih kongresnih sadržaja učinili su poslovne hotele u Opatiji posebno popularnima među organizatorima kongresa. Ako tome dodamo fantastičan pogled na plavetnilo Jadranskoga mora, ne čudi da Liburnia Riviera Hoteli nude neke od najboljih smještajnih kapaciteta za poslovna događanja i kongrese u Opatiji.

S devet hotela posebno opremljenih za poslovna događanja i više od 20 sala za kongrese i konferencije svih veličina, Liburnia Riviera Hoteli su vodeća mjesta za vaša važna poslovna događanja, sastanke i izložbe. Potpuno opremljene dvorane i prostorije za konferencije nude sve potrebne usluge poput pristupa internetu i modernu audio-video opremu.

Nakon završetka poslovnog dana, hoteli će izvrsno poslužiti za organizaciju zabave ili prijema na nekoj od vanjskih terasa, ili pak večere u jednoj od dvorana.

Bez obzira na to planirate li veliku konvenciju ili mali, privatni sastanak, kongresni sadržaji Liburnia Riviera Hotela garancija su uspjeha vašeg poslovnog događanja.

Više o konferencijama

 

Kategorija
Vrste smještaja
Interesi
Lokacija

Molimo pričekajte

Rezultati pretraživanja

Heritage Hotel Imperial

Destinacija Opatija - Opatija

Heritage Hotel Imperial nalazi se u blizini najpoznatijih opatijskih znamenitosti i nudi visoku razinu usluge i moderne kongresne kapacitete.

Hotel Palace Bellevue

Destinacija Opatija - Opatija

Sa svojom elegantnom povijesnom arhitekturom, Hotel Palace Bellevue nudi ljetnu terasu s glazbom uživo, ekskluzivne trgovine i idiličan pogled na more.

Hotel Ambasador

Destinacija Opatija - Opatija

Hotel Ambasador nudi stilski uređene moderne sobe, apartmane i obiteljske sobe. Uživajte u besprijekornoj usluzi i vrhunskim sadržajima poput wellness centra na samom moru.

Hotel Admiral

Destinacija Opatija - Opatija

Smješten direktno na moru, Hotel Admiral nudi izvrsne sadržaje, uključujući jedinu marinu u Opatiji, prostrane sobe, poslovni centar i moderne kongresne prostorije.

Hotel Excelsior

Destinacija Opatija - Lovran

Hotel Excelsior okružen je raskošnim parkom na samoj obali u Lovranu. Ponuda sadržaja ovog hotela idealna je za savršen obiteljski odmor ili za vjenčanja i poslovne skupove.