Događanja u destinaciji Opatija

Opatija privlači brojne turiste tijekom cijele godine, a raznovrsna kulturna, zabavna, gastronomska i sportska događanja samo su dio atraktivne turističke priče. Ne propustite Karneval, Balinjeradu, Festival kave, Gourmet priču, festival RetrOpatija, spektakl Opatija Carski grad, Marunadu, Festival čokolade i Advent. Zaljubite se u Opatiju, destinaciju za sva godišnja doba te ispunjen i sadržajan odmor.

Događanja u razdoblju:

-

Počisti filter

Vrste događanja

  • Wellness i sport
  • Zabava
  • Kultura i glazba
  • Gastronomija
  • SVA DOGAĐANJA

Molimo pričekajte

Gourmet priča Opatijske rivijere

Gourmet priča Opatijske rivijere

7.5.2019 - 30.5.2019 Vrsta: Gastronomija

Opatijska rivijera, Rijeka
Opatijska rivijera odavno je poznata kao prava odrednica za hedoniste koji vole uživati u gastronomskim delicijama spravljenim od najfinijih lokalnih namirnica, začinjenih mediteranskim začinima i vrhunskim hrvatskim vinima. Za vrijeme trajanja Gourmet priča Opatijske rivijere i Rijeke kušajte neodoljive kombinacije specijaliteta po prigodnim cijenama u brojnim restoranima i šarmantnim konobama.

Liburnia classic oldtimer rally

Liburnia classic oldtimer rally

8.6.2019 - 9.6.2019 Vrsta: Zabava

Opatija
Liburnia Classic Club u Opatiji će dočekati mnogobrojne turiste i povesti ih u besplatnu vožnju oldtimerima svakog utorka. Panoramski razgledajte bajnu Opatiju i šarmantno Volosko. Ugodna vožnja prekrasnim povijesnim automobilima danas je zaista prava rijetkost i privilegija.

RetrOpatija

RetrOpatija

28.6.2019 - 29.6.2019 Vrsta: Zabava

Opatija
Swing, rockabilly, rock’n’roll, mariachi i disco evergreeni preplave Opatiju za vrijeme glazbeno scenskog spektakla RetrOpatija. Gradom vlada prava retro atmosfera uz nezaobilazan ples i vintage stil. Retro je ponovno u trendu, zato nema razloga da ne doputujete u Opatiju, uživate u glazbi, plesu, starim automobilima i sajmu antikviteta.

Liburnia Jazz Festival

Liburnia Jazz Festival

5.7.2019 - 7.7.2019 Vrsta: Kultura i glazba

Opatija
Liburnia Jazz Festival idealan je za ljubitelje profinjenih jazz taktova i duge ljetne večeri okrunjene najboljom glazbom. Festival okuplja najbolje glazbenike koji se trude publici prenijeti savršen klasični zvuk i nezaboravan doživljaj.

Koncert Diana Krall

Koncert Diana Krall

16.7.2019 - 16.7.2019 Vrsta: Zabava

Opatija
Kanadska glazbena jazz diva stiže u Opatiju! Koncert se održava 16. srpnja 2019. na Ljetnoj pozornici u Opatiji s početkom u 21:00 sat. Dođite i poslušajte glazbeni spektakl Diane Krall!

Opatija - Carski grad

Opatija - Carski grad

20.7.2019 - 20.7.2019 Vrsta: Kultura i glazba

Opatija
Opatija se svake godine vraća u povijesne carske dane kada su u raskošnim parkovima i šetnicama uživale poznate ličnosti. Tijekom ove zanimljive manifestacije posjetitelji Opatije imaju priliku upoznati njenu povijest, uživati u glazbenom i scenskom spektaklu, izložbama old timera te osjetiti čar raskošnih vremena bajne Opatije.

Jedriličarska regata

Jedriličarska regata "Homo si bordižat"

20.7.2019 - 20.7.2019 Vrsta: Zabava

Opatija
Jedriličarska regata "Homo si bordižat" održava se svake godine na moru ispred Opatije i predstavlja prvorazrednu sportsku atrakciju za mnoštvo turista koji tokom ljetnih mjeseci pohode Opatijsku rivijeru.

Koncert Eros Ramazzotti

Koncert Eros Ramazzotti

15.8.2019 - 15.8.2019 Vrsta: Zabava

Opatija
Glazbena mega-zvijezda Eros Ramazzotti dolazi u Hrvatsku i to u Opatiju! Koncert se održava 15. kolovoza 2019. na Ljetnoj pozornici u Opatiji s početkom u 21:00 sat. Dođite i poslušajte glazbeni spektakl Erosa Ramazzottija!

Liburnia Film Festival

Liburnia Film Festival

26.8.2019 - 30.8.2019 Vrsta: Kultura i glazba

Opatija
Opatija je nezaobilazna pozornica za sve stvaratelje i ljubitelje dokumentarnog filma. Najstariji festival dokumentarnog filma u Hrvatskoj, Liburnia Film Festival svake godine donosi bogat program, ispunjen odličnim projekcijama, brojnim predavanjima i radionicama s filmskom tematikom. Za vrijeme trajanja ovog kultnog festivala dobrih filmova zabave neće nedostajati.

Nema događaja u razmatranom razdoblju