Događanja u destinaciji Opatija

Opatija privlači brojne turiste tijekom cijele godine, a raznovrsna kulturna, zabavna, gastronomska i sportska događanja samo su dio atraktivne turističke priče. Ne propustite Karneval, Balinjeradu, Festival kave, Gourmet priču, festival RetrOpatija, spektakl Opatija Carski grad, Marunadu, Festival čokolade i Advent. Zaljubite se u Opatiju, destinaciju za sva godišnja doba te ispunjen i sadržajan odmor.

Događanja u razdoblju:

-

Počisti filter

Vrste događanja

  • Wellness i sport
  • Zabava
  • Kultura i glazba
  • Gastronomija
  • SVA DOGAĐANJA

Molimo pričekajte

Svijet metalnih skulptura, izložba

Svijet metalnih skulptura, izložba

27.6.2019 - 10.8.2019 Vrsta: Kultura i glazba

Opatija
Centar Gervais: 18:00
Siniša Vugrek SVIJET METALNIH SKULPTURA

Klape va Mandraće

Klape va Mandraće

5.7.2019 - 26.7.2019 Vrsta: Kultura i glazba

Volosko: 21:00
Jedno od najomiljenijih klapskih događanja svakako su "Klape va Mandraće", raspjevana manifestacija koja će šesnaesti put zaredom okupiti izvrsne klape i brojnu publiku koja tradicionalno ispuni vološćansku lučicu. Ove godine klape pristižu iz raznih raspjevanih krajeva pa će se publici predstaviti: Vokalisti Salone iz Solina, klapa Bunari iz Vodica, ženska klapa Teha iz Cresa, klapa Skalin iz Matulja, klapa Mirakul iz Veprinca, klapa Škvadra iz Košana (Slovenija), ženska i muška klapa Kastav te domaćini ženska klapa Volosko.

Opatija - Carski grad

Opatija - Carski grad

20.7.2019 - 20.7.2019 Vrsta: Kultura i glazba

Opatija
Opatija se svake godine vraća u povijesne carske dane kada su u raskošnim parkovima i šetnicama uživale poznate ličnosti. Tijekom ove zanimljive manifestacije posjetitelji Opatije imaju priliku upoznati njenu povijest, uživati u glazbenom i scenskom spektaklu, izložbama old timera te osjetiti čar raskošnih vremena bajne Opatije.

Jedriličarska regata

Jedriličarska regata "Homo si bordižat"

20.7.2019 - 20.7.2019 Vrsta: Zabava

Opatija
Jedriličarska regata "Homo si bordižat" održava se svake godine na moru ispred Opatije i predstavlja prvorazrednu sportsku atrakciju za mnoštvo turista koji tokom ljetnih mjeseci pohode Opatijsku rivijeru.

Enrico Caruso: Legenda jednog glasa

Enrico Caruso: Legenda jednog glasa

23.7.2019 - 23.7.2019 Vrsta: Kultura i glazba

Opatija
Società Filarmonia, Udine
Ljetna pozornica 21:00

Koncert Eros Ramazzotti

Koncert Eros Ramazzotti

15.8.2019 - 15.8.2019 Vrsta: Zabava

Opatija
Glazbena mega-zvijezda Eros Ramazzotti dolazi u Hrvatsku i to u Opatiju! Koncert se održava 15. kolovoza 2019. na Ljetnoj pozornici u Opatiji s početkom u 21:00 sat. Dođite i poslušajte glazbeni spektakl Erosa Ramazzottija!

Liburnia Film Festival

Liburnia Film Festival

26.8.2019 - 30.8.2019 Vrsta: Kultura i glazba

Opatija
Opatija je nezaobilazna pozornica za sve stvaratelje i ljubitelje dokumentarnog filma. Najstariji festival dokumentarnog filma u Hrvatskoj, Liburnia Film Festival svake godine donosi bogat program, ispunjen odličnim projekcijama, brojnim predavanjima i radionicama s filmskom tematikom. Za vrijeme trajanja ovog kultnog festivala dobrih filmova zabave neće nedostajati.

Nema događaja u razmatranom razdoblju