Događanja u destinaciji Opatija

Opatija privlači brojne turiste tijekom cijele godine, a raznovrsna kulturna, zabavna, gastronomska i sportska događanja samo su dio atraktivne turističke priče. Ne propustite Karneval, Balinjeradu, Festival kave, Gourmet priču, festival RetrOpatija, spektakl Opatija Carski grad, Marunadu, Festival čokolade i Advent. Zaljubite se u Opatiju, destinaciju za sva godišnja doba te ispunjen i sadržajan odmor.

Događanja u razdoblju:

-

Počisti filter

Vrste događanja

  • Wellness i sport
  • Zabava
  • Kultura i glazba
  • Gastronomija
  • SVA DOGAĐANJA

Molimo pričekajte

Modni ormar carice Sisi

Modni ormar carice Sisi

14.7.2019 - 20.4.2020 Vrsta: Kultura i glazba

Opatija
Modni ormar carice Sisi
Izložba Mónike Czédly, Švicarska kuća
Izložba „Modni ormar carice Sisi“ predstavlja odjeću carice Elizabete, poznatije kao Sisi, nastalu u krojačkom salonu slavne mađarske obitelji Czédly. Posjetitelji će imati prigodu vidjeti kako je izgledala caričina odjeća za svakodnevicu i za posebne prigode, kao i brojne druge detalje, nakit, fotografije i slike.

Karneval u Opatiji 2020

Karneval u Opatiji 2020

17.1.2020 - 26.2.2020 Vrsta: Zabava

Opatijska rivijera
Doživite Karneval na Kvarneru, vrijeme kada gradom vladaju vesele i nasmijane maškare, luda zabava i glazba. Dječji karneval svakako je najveseliji događaj povodom kojeg grad ispune brojna kostimirana dječica. Ne propustite Maškarani klapski maraton, kultnu Balinjeradu ili brojne plesne zabave diljem Opatijske Rivijere. Karneval je teško zamisliti bez tradicionalnih slastica poput fritula i kroštula koje dodatno zaslade ove nezaboravne dane.
Saznajte više

Ožujak - Oaza Wellnessa u Opatiji

Ožujak - Oaza Wellnessa u Opatiji

1.3.2020 - 31.3.2020 Vrsta: Wellness i sport

Opatija
Opatija je od davnina bila poznata kao lječilište za elitnu klijentelu koji su dolazili uživati u blagodatima mediteranske klime i uz mirise čistog mora. Danas je Opatija cijenjena zbog vrhunskih wellness centara koji u užurbanom stilu životu pružaju relaksirajuće utočište. Tijekom ožujka u Opatiji se slavi harmonija duha i tijela. Uživajte u neodoljivom masažama, opustite se u brojnim spa oazama, saunama i bazenima s grijanom morskom vodom.

Nema događaja u razmatranom razdoblju