Događanja u destinaciji Opatija

Opatija privlači brojne turiste tijekom cijele godine, a raznovrsna kulturna, zabavna, gastronomska i sportska događanja samo su dio atraktivne turističke priče. Ne propustite Karneval, Balinjeradu, Festival kave, Gourmet priču, festival RetrOpatija, spektakl Opatija Carski grad, Marunadu, Festival čokolade i Advent. Zaljubite se u Opatiju, destinaciju za sva godišnja doba te ispunjen i sadržajan odmor.

Događanja u razdoblju:

-

Počisti filter

Vrste događanja

  • Wellness i sport
  • Zabava
  • Kultura i glazba
  • Gastronomija
  • SVA DOGAĐANJA

Molimo pričekajte

Lovranska regata

Lovranska regata

24.11.2018 - 25.11.2018 Vrsta: Wellness i sport

Lovran
Lovranska regata vrhunac je sezone lovranskog jedriličarskog kluba osnovanog još davne 1951. godine. Ovo natjecanje svake godine okupi velik broj jedriličara klase optimist kao i veliki broj gostiju koji uživaju prateći atraktivno nadmetanje natjecatelja na predivnom Kvarnerskom zaljevu.

Advent u Opatiji

Advent u Opatiji

30.11.2018 - 13.1.2019 Vrsta: Zabava

Opatijska rivijera
Adventska putovanja uvijek imaju posebnu čar, a Advent u Opatiji svake godine je sve bogatiji i raznovrsniji. Grad okićen tisućama lampica, miris kuhanog vina, toplog čaja i blagdanskih kolača nemoguće je ne zamijetiti. Festival čokolade, klizalište kraj mora, brojni koncerti i izložbe, božićna bajka i doček Djeda Božićnjaka u Parku prirode Učka, doček Nove godine na otvorenom... samo su neka od događanja koja nikako ne smijete propustiti.

Ledena čarolija na Ljetnoj pozornici i Božićni sajam

Ledena čarolija na Ljetnoj pozornici i Božićni sajam

30.11.2018 - 13.1.2019 Vrsta: Zabava

Opatija
Ljetna pozornica u Opatiji i ove će zime postati centar okupljanja za sve uzraste. Atraktivno klizalište biti će otvoreno za javnost, a uz bogati popratni program, gosti će moći uživati i u čarobnom Božićnom sajmu. Zimska idila ne bila potpuna bez zvuka božićnih pjesama i šarenih štandova sa fritulama, toplom čokoladom i kuhanim vinom. Od bogatog programa za djecu, posebno se izdvaja zanimljiv doček Sv. Nikole, koji svake godine željno iščekuju svi mališani.

Festival čokolade

Festival čokolade

7.12.2018 - 9.12.2018 Vrsta: Gastronomija

Opatija, Remisens Premium Hotel Kvarner
Zimski ugođaj i čarolija na Opatijskoj rivijeri nezamislivi su bez zamamnog okusa najfinije čokolade. Prilika je to za kušanje brojnih originalnih slastica spravljenih po najfinijim recepturama.Izložbeni i prodajni dio festivala bit će smješten u Kristalnoj dvorani, Remisens Premium Hotela Kvarner, a drugi atraktivni programi poput radionica, predavanja, degustacija, koncerata i izložbi održavat će se na različitim opatijskim lokacijama.

Novogodišnja zdravica gradonačelnika

Novogodišnja zdravica gradonačelnika

1.1.2019 - 1.1.2019 Vrsta: Zabava

Opatija, Remisens Premium Hotel Kvarner
Ne propustite tradicionalnu novogodišnju zdravicu na terasi najstarijeg hotela na Jadranu – Remisens Premium Hotela Kvarner! Naime, 1. siječnja 2019. u 12 sati, održat će se prigodne čestitke na sedam jezika, koje će uputiti gradonačelnik grada Opatije i njegovi suradnici. Najboljim željama i budućim druženjima nazdravlja se uz šampanjac poslužen u ekskluzivnoj čaši s ugraviranim prepoznatljivom opatijskim simbolom - djevojkom s galebom , koja gostima ostaje kao jedinstven poklon.

Nema događaja u razmatranom razdoblju