;

Događanja na Rivijeri Opatija

Opatijska rivijera privlači brojne turiste tijekom cijele godine, a raznovrsna kulturna, zabavna, gastronomska i sportska događanja samo su dio atraktivne turističke priče. Ne propustite Karneval, Balinjeradu, Festival kave, Gourmet priču, festival RetrOpatija, spektakl Opatija Carski grad, Marunadu, Festival čokolade i Advent. Zaljubite se u Opatijsku rivijeru, destinaciju za sva godišnja doba te ispunjen i sadržajan odmor.

Događanja u razdoblju:

-

Počisti filter

Vrste događanja

  • Wellness i sport
  • Zabava
  • Kultura i glazba
  • Gastronomija
  • SVA DOGAĐANJA

Molimo pričekajte

Opatija Oldtimer tour

Opatija Oldtimer tour

1.7.2018 - 31.8.2018 Vrsta: Zabava

Opatija
Liburnia Classic Club u Opatiji će dočekati mnogobrojne turiste i povesti ih u besplatnu vožnju oldtimerima svakog utorka. Panoramski razgledajte bajnu Opatiju i šarmantno Volosko. Ugodna vožnja prekrasnim povijesnim automobilima danas je zaista prava rijetkost i privilegija.

Opatija - Carski grad

Opatija - Carski grad

21.7.2018 - 21.7.2018 Vrsta: Kultura i glazba

Opatija
Opatija se svake godine vraća u povijesne carske dane kada su u raskošnim parkovima i šetnicama uživale poznate ličnosti. Tijekom ove zanimljive manifestacije posjetitelji Opatije imaju priliku upoznati njenu povijest, uživati u glazbenom i scenskom spektaklu, izložbama old timera te osjetiti čar raskošnih vremena bajne Opatije.

Koncert Tonija Cetinskog

Koncert Tonija Cetinskog

27.7.2018 - 27.7.2018 Vrsta: Kultura i glazba

Opatija
Na Ljetnoj pozornici u Opatiji održat će se koncert jednog od najpopularnijih hrvatskih glazbenika Tonija Cetinskog. Dođite i poslušajte glazbeni spektakl Tonija Cetinskog.

Koncert Prljavog kazališta

Koncert Prljavog kazališta

12.8.2018 - 12.8.2018 Vrsta: Kultura i glazba

Opatija
Na Ljetnoj pozornici u Opatiji održat će se koncert Prljavog kazališta. Prljavci slave svojih 40 godina na glazbenoj sceni. Dođite i vi i uživajte u ovom glazbenom spektaklu.

Koncert Massimo

Koncert Massimo

17.8.2018 - 17.8.2018 Vrsta: Kultura i glazba

Opatija
Massimo je jedan od naših najboljih vokala kojeg su njegove brojne balade u posljednjih nekoliko godina vratile u sam vrh domaće glazbene scene. Četverostruki je dobitnik Porina za najbolji muški vokal na hrvatskoj glazbenoj sceni.

Liburnia Film Festival

Liburnia Film Festival

21.8.2018 - 25.8.2018 Vrsta: Kultura i glazba

Opatija
Opatija je nezaobilazna pozornica za sve stvaratelje i ljubitelje dokumentarnog filma. Najstariji festival dokumentarnog filma u Hrvatskoj, Liburnia Film Festival svake godine donosi bogat program, ispunjen odličnim projekcijama, brojnim predavanjima i radionicama s filmskom tematikom. Za vrijeme trajanja ovog kultnog festivala dobrih filmova zabave neće nedostajati.

Mandrać 2018. - međunarodno natjecanje slikara

Mandrać 2018. - međunarodno natjecanje slikara

25.8.2018 - 26.8.2018 Vrsta: Kultura i glazba

Volosko
Volosko je simpatično primorsko mjestašce smješteno svega nekoliko kilometara od Opatije. Poznato je po simpatičnoj lučici, kamenim uskim ulicama, odličnoj gastronomskoj ponudi, umjetničkoj atmosferi i tradicionalnom međunarodnom natjecanju slikara Mandrać. Ne popustite razgledati brojna umjetnička djela koja su svoju inspiraciju pronašla upravo u kreativnom Voloskom.

Nema događaja u razmatranom razdoblju