Događanja u destinaciji Opatija

Opatija privlači brojne turiste tijekom cijele godine, a raznovrsna kulturna, zabavna, gastronomska i sportska događanja samo su dio atraktivne turističke priče. Ne propustite Karneval, Balinjeradu, Festival kave, Gourmet priču, festival RetrOpatija, spektakl Opatija Carski grad, Marunadu, Festival čokolade i Advent. Zaljubite se u Opatiju, destinaciju za sva godišnja doba te ispunjen i sadržajan odmor.

Događanja u razdoblju:

-

Počisti filter

Vrste događanja

  • Wellness i sport
  • Zabava
  • Kultura i glazba
  • Gastronomija
  • SVA DOGAĐANJA

Molimo pričekajte

Modni ormar carice Sisi

Modni ormar carice Sisi

14.7.2019 - 20.4.2020 Vrsta: Kultura i glazba

Opatija
Modni ormar carice Sisi
Izložba Mónike Czédly, Švicarska kuća
Izložba „Modni ormar carice Sisi“ predstavlja odjeću carice Elizabete, poznatije kao Sisi, nastalu u krojačkom salonu slavne mađarske obitelji Czédly. Posjetitelji će imati prigodu vidjeti kako je izgledala caričina odjeća za svakodnevicu i za posebne prigode, kao i brojne druge detalje, nakit, fotografije i slike.

Uskrs u Opatiji

Uskrs u Opatiji

8.4.2020 - 13.4.2020 Vrsta: Zabava

Opatija
Doživite uskrsne blagdane na Opatijskoj rivijeri. Uživajte u proljetnim danima okupanim suncem, odličnoj gastronomskoj ponudi i brojnim aktivnim i zabavnim događanjima. Ne propustite organizirano nordijsko hodanje i upoznavanje povijesti Opatije.

RetrOpatija

RetrOpatija

28.6.2020 - 29.6.2020 Vrsta: Zabava

Opatija
Swing, rockabilly, rock’n’roll, mariachi i disco evergreeni preplave Opatiju za vrijeme glazbeno scenskog spektakla RetrOpatija. Gradom vlada prava retro atmosfera uz nezaobilazan ples i vintage stil. Retro je ponovno u trendu, zato nema razloga da ne doputujete u Opatiju, uživate u glazbi, plesu, starim automobilima i sajmu antikviteta.

Liburnia Jazz Festival

Liburnia Jazz Festival

3.7.2020 - 5.7.2020 Vrsta: Kultura i glazba

Opatija
Liburnia Jazz Festival idealan je za ljubitelje profinjenih jazz taktova i duge ljetne večeri okrunjene najboljom glazbom. Festival okuplja najbolje glazbenike koji se trude publici prenijeti savršen klasični zvuk i nezaboravan doživljaj.

Opatija - Carski grad

Opatija - Carski grad

25.7.2020 - 25.7.2020 Vrsta: Kultura i glazba

Opatija
Opatija se svake godine vraća u povijesne carske dane kada su u raskošnim parkovima i šetnicama uživale poznate ličnosti. Tijekom ove zanimljive manifestacije posjetitelji Opatije imaju priliku upoznati njenu povijest, uživati u glazbenom i scenskom spektaklu, izložbama old timera te osjetiti čar raskošnih vremena bajne Opatije.

Mandrać 2020. - međunarodno natjecanje slikara

Mandrać 2020. - međunarodno natjecanje slikara

29.8.2020 - 30.8.2020 Vrsta: Kultura i glazba

Volosko
Volosko je simpatično primorsko mjestašce smješteno svega nekoliko kilometara od Opatije. Poznato je po simpatičnoj lučici, kamenim uskim ulicama, odličnoj gastronomskoj ponudi, umjetničkoj atmosferi i tradicionalnom međunarodnom natjecanju slikara Mandrać. Ne popustite razgledati brojna umjetnička djela koja su svoju inspiraciju pronašla upravo u kreativnom Voloskom.

Nema događaja u razmatranom razdoblju