Događanja na Opatijskoj rivijeri

Opatija privlači brojne turiste tijekom cijele godine, a raznovrsna kulturna, zabavna, gastronomska i sportska događanja samo su dio atraktivne turističke priče. Ne propustite Karneval, Balinjeradu, festival RetrOpatija, Marunadu, Festival čokolade i Advent. Zaljubite se u Opatiju, destinaciju za sva godišnja doba te ispunjen i sadržajan odmor.

Događanja u razdoblju:

-

Počisti filter

Vrste događanja

  • Wellness i sport
  • Zabava
  • Kultura i glazba
  • Gastronomija
  • SVA DOGAĐANJA

Molimo pričekajte

RetrOpatija

RetrOpatija

22.6.2023 - 24.6.2023
Vrsta: Zabava

Opatija

Swing, rockabilly, rock’n’roll, mariachi i disco evergreeni preplave Opatiju za vrijeme glazbeno scenskog spektakla RetrOpatija. Gradom vlada prava retro atmosfera uz nezaobilazan ples i vintage stil. Retro je ponovno u trendu, zato nema razloga da ne doputujete u Opatiju, uživate u glazbi, plesu, starim automobilima i sajmu antikviteta.

Festival Kvarner

Festival Kvarner

12.7.2023 - 10.11.2023
Vrsta: Kultura i glazba

Opatija

Mahler je bio ovdje, Puccini je došao u posjet, a Lehár i Kálmán bili su redoviti gosti - naravno, govorimo o Opatiji, gradu s vjerojatno najljepšom koncertnom infrastrukturom na cijelome Mediteranu. Prisustvujte novoj koncertnoj festivalskoj sezoni festivala Kvarner s vrhunskim ansamblima čiji će se nastupi održati u predivnim Amerikanskim vrtovima s nezaboravnim pogledom na more i svjetla Rijeke i u dalje veličanstvenoj Kristalnoj dvorani hotela Kvarner, jedinstvenoj na cijelom Jadranu.

Saznaj više

Nema događaja u razmatranom razdoblju
-