Family Fun

Naši obiteljski hoteli imaju sve što treba za savršen odmor. Iskoristite prednosti soba posebno prilagođenih obiteljima s djecom. Povezane sobe omogućuju obiteljima da budu zajedno, ali i da istovremeno imaju svu potrebnu privatnost.

Pronaći zabavu i obilje rekreacijskih sadržaja nikad nije bilo lakše. Ne samo da su more i poznate plaže udaljene samo nekoliko koraka, nego su tu i vanjski bazeni. Možete uživati u raznolikoj ponudi sportova na moru te dnevnih i večernjih animacijskih programa. Mini klub i dječja igrališta savršena su mjesta za stvaranje prekrasnih dječjih sjećanja.

Obiteljski hoteli Liburnia Hotels & Villas učinit će vaš boravak jednostavnim, ugodnim i opuštenim.

 

Kategorija
Vrste smještaja
Interesi
Lokacija

Molimo pričekajte

Rezultati pretraživanja

Hotel Ičići

Destinacija Opatija - Opatija

Hotel Ičići mirna je oaza za idealan obiteljski odmor. Ovaj moderan hotel s četiri zvjezdice, smješten uz morsku obalu, nudi 180 soba s pogledom na more za neometano uživanje.

Apartments Belvedere

Destinacija Opatija - Lovran

Apartment Belvedere smjestili su se u samom srcu mirnog gradića Lovrana. Oduševit će vas svojim uređenjem i šarmantnošću. Svojim gostima pružaju intimnu atmosferu za opuštanje.

Hotel Excelsior

Destinacija Opatija - Lovran

Hotel Excelsior okružen je raskošnim parkom na samoj obali u Lovranu. Ponuda sadržaja ovog hotela idealna je za savršen obiteljski odmor ili za vjenčanja i poslovne skupove.

Apartments Atlanta

Destinacija Opatija - Lovran

Ovi prekrasni apartmani okruženi su vlastitim raskošnim mediteranskim parkom. Svojim gostima pružaju udobnost kategorije četiri zvjezdice.

Hotel Marina

Destinacija Opatija - Mošćenička Draga

Smješten na dugoj šljunčanoj plaži, Hotel Marina savršen je za obiteljski odmor i nudi dnevni animacijski program, brojne mogućnosti sportova na moru i druge atraktivne sadržaje poput wellness centra.

Campsite & Holiday Resort Medveja

Destinacija Opatija - Medveja

Smješten u neposrednoj blizini mora i okružen mediteranskim zelenilom, Campsite & Holiday Resort Medveja ultimativno je odredište za ljubitelje kampiranja i prirode.

-