Kongresi i konferencije u Opatiji

Kada su u pitanju kongresi, Opatija je oduvijek bila jedna od vodećih destinacija u Hrvatskoj. Zahvaljujući povoljnom geografskom položaju u susjedstvu svih većih gradova srednje Europe, blizini svih važnijih aerodroma i prometnih putova te razvijenoj ugostiteljskoj ponudi, organizacija kongresa u Opatiji nameće se kao praktičan izbor i logičan poslovni potez.

Svi kongresni hoteli   Kongresna oprema i gastro ponuda

Kongresna ponuda Opatija

Poslovno okupljanje možete organizirati u jednom od naših kongresnih hotela u Opatiji, ili se pak udaljiti od gužve i svoje poslovne partnere ugostiti u Lovranu.

Opatija

 

Hotel Ambasador 5* (Opatija)

Kongresni kapaciteti Hotela Ambasador spadaju među najbolje u Hrvatskoj. U dvorani Ambasador mogu se organizirati skupovi i konferencije s gotovo 1000 sudionika. Saznajte više!

Rezervirajte boravak  

 

Hotel Kvarner 4* (Opatija)

Najstariji hotel izgrađen na Jadranu, koji se ponosi jednim od najpopularnijih mjesta za održavanje poslovnih i kulturnih zbivanja – Kristalnom dvoranom, koja može primiti do 1000 osoba. Čuvena terasa Hotela pruža jedinstven pogled na more. Saznajte više!

Rezervirajte boravak  
 

Hotel Palace Bellevue 4* (Opatija)

Hotel osebujnog stila i elegancije, smješten svega nekoliko koraka od glavne gradske plaže Slatina. Hotel raspolaže velikom kongresnom dvoranom za do 200 učesnika, te dvjema manjim dvoranama za sastanke. Saznajte više!

Rezervirajte boravak  

Hotel Admiral 4* (Opatija)

Hotel je prilagođen svim potrebama poslovnih gostiju. Hotel nudi 5 dvorana a predvorje se može iskoristiti kao izložbeni prostor. Iz svake se dvorane može izaći na terasu i uživati u prekrasnom pogledu na Kvarner i marinu. Saznajte više!

Rezervirajte boravak  

 

Heritage Hotel Imperial 4* (Opatija)

Glasoviti hotel smješten u blizini centra Opatije, izvrsno je mjesto za organizaciju kongresa, konferencija i srodnih događanja. U raskošno uređenom interijeru Zlatne dvorane hotel može zaprimiti do 200 osoba. Saznajte više!

Rezervirajte boravak  

Lovran

 

Hotel Excelsior 4* (Lovran)

Nalazi se u mirnom i zelenom okruženju. Nudi sve potrebne sadržaje i kapacitete za najzahtjevnija poslovna događanja. Kongresne dvorane potpuno su renovirane i moderno su opremljene. Saznajte više!

Rezervirajte boravak  

Mošćenička Draga

 

Hotel Marina 4* (Mošćenička Draga)

Smješten pored jedne od najljepših plaža Jadrana, hotel Marina je atraktivno mjesto za organizaciju kongresa i konferencija svih tipova. Pruža mirno i ugodno okruženje uz mnoštvo sadržaja i veliku kongresnu dvoranu. Saznajte više!

Rezervirajte boravak  

Najbliže međunarodne zračne luke

U okolici Opatijske rivijere se nalaze čak 6 međunarodnih zračnih luka, stoga je destinacija idealna za konferencije koje uključuju sudionike iz različitih krajeva Europe, ali i šire. Regija je smještena na vrlo povoljnom geografskom položaju, te je odlično prometno povezana sa svijetom.

Trst, Italija, Friulia Venezia Giulia, Aeroporto Ronchi dei Legionari
www.aeroporto.fvg.it / IATA CODE: TRS
110 km od Opatije/ cca 1 sat automobilom
Ljubljana, Slovenija, Aerodrom Brnik
www.lju-airport.si / IATA CODE: LJU
130 km od Opatije / cca 1,5 sata automobilom
Zračna luka Rijeka, otok Krk, Hrvatska
www.rijeka-airport.hr / IATA CODE: RJK
45 km od Opatije / cca 1 sat automobilom
Zračna luka Pula, Hrvatska
www.airport-pula.hr / IATA CODE: PUY
100 km od Opatije / cca 1 sat automobilom
Zagreb, Hrvatska, Zračna luka Pleso
www.zagreb-airport.hr / IATA CODE: ZAG
190 km od Opatije / cca 2 sata automobilom
Venecija, Italija, Aeroporto Marco Polo
www.veniceairport.it / IATA CODE: VCE
250 km od Opatije / cca 2,5 sata automobilom

Kontaktirajte nas!

Tel:  +385 51 710 304
+385 51 710 423
E-mail:  mice@liburnia.hr
kongresi@liburnia.hr
-