Hoteli u Lovranu

Lovran - mali gradić na sjevernom Jadranu. Smjestio se na istočnim padinama Učke te je najstarije obalno naselje. Ime je dobio po lovoru (lat.Laurus nobilis) – nisko mediteransko drvo koje raste samoniklo u Lovranu i okolici. Udaljen je svega 6 km od Opatije, a 18 km od Rijeke.

Odlikuje ga bujna mediteranska vegetacija te dobra klima uz povoljan zemljopisni položaj što se manifestiralo kao dobar temelj za razvoj turizma.

Lovran privlači turiste iz svih krajeva svijeta željne mirnog odmora bilo ljeti ili zimi.

U Lovranu možete boraviti u hotelu Excelsior koji ima četiri zvjezdice ili u hotelu Bristol koji ima tri zvjezdice. Također, odaberite jednu od tri predivne ville koje su nedavno renovirane – Villa Belvedere, Villa Atlanta ili Villa Elsa. Spomenute ville se nalaze u neposrednoj blizini mora, a sve smještajne jedinice imaju potpuno opremljene kuhinje.

Hotel Excelsior – smješten na samoj obali u Lovranu. Oko njega se prostire raskošni park. Idealan je za obiteljski odmor. Hotel nudi prostrane sobe i apartmane koji imaju terase na kojima se cijela obitelj može opuštati. U sklopu hotela su dva vanjska bazena, od kojih je jedan dječji, a u blizini hotela je i plaža. Također, hotel nudi mogućnost održavanja poslovnih događanja i kongresa za goste iz poslovnog svijeta. Za one romantične, koji su odlučili reći svoje sudbonosno da, hotel je odličan izbor za vjenčanja.

Hotel Bristol – nalazi se u neposrednoj blizini mora. Idealno je mjesto za provesti romantični odmor. Sobe su posebno uređene za parove s baldahinima iznad kreveta, najfinijim tkaninama, zavjesama te ugodnom rasvjetom.

Za razliku od Opatije u kojoj se uvijek nešto dešava, Lovran je omiljeno odredište turista koji traže mir i tišinu. Ako tražite hotel u Lovranu, predlažemo da izaberete Excelsior za savršen ljetni odmor s obitelji, ili Bristol za romantični predah s voljenom osobom.

Više o destinaciji Opatija

 

Kategorija
Vrste smještaja
Interesi
Lokacija

Molimo pričekajte

Rezultati pretraživanja

Apartments Belvedere

Destinacija Opatija - Lovran

Apartment Belvedere smjestili su se u samom srcu mirnog gradića Lovrana. Oduševit će vas svojim uređenjem i šarmantnošću. Svojim gostima pružaju intimnu atmosferu za opuštanje.

Hotel Excelsior

Destinacija Opatija - Lovran

Hotel Excelsior okružen je raskošnim parkom na samoj obali u Lovranu. Ponuda sadržaja ovog hotela idealna je za savršen obiteljski odmor ili za vjenčanja i poslovne skupove.

Apartments Atlanta

Destinacija Opatija - Lovran

Ovi prekrasni apartmani okruženi su vlastitim raskošnim mediteranskim parkom. Svojim gostima pružaju udobnost kategorije četiri zvjezdice.

-