Hoteli u Lovranu

Lovran - mali gradić na sjevernom Jadranu. Smjestio se na istočnim padinama Učke te je najstarije obalno naselje. Ime je dobio po lovoru (lat.Laurus nobilis) – nisko mediteransko drvo koje raste samoniklo u Lovranu i okolici. Udaljen je svega 6 km od Opatije, a 18 km od Rijeke.

Odlikuje ga bujna mediteranska vegetacija te dobra klima uz povoljan zemljopisni položaj što se manifestiralo kao dobar temelj za razvoj turizma.

Lovran privlači turiste iz svih krajeva svijeta željne mirnog odmora bilo ljeti ili zimi.

U Lovranu možete boraviti u hotelu Excelsior koji ima četiri zvjezdice ili u hotelu Bristol koji ima tri zvjezdice. Također, odaberite jednu od tri predivne ville koje su nedavno renovirane – Remisens Villa Belvedere, Remisens Villa Atlanta ili Remisens Villa Elsa. Spomenute ville se nalaze u neposrednoj blizini mora, a sve smještajne jedinice imaju potpuno opremljene kuhinje.

Hotel Excelsior – smješten na samoj obali u Lovranu. Oko njega se prostire raskošni park. Idealan je za obiteljski odmor. Hotel nudi prostrane sobe i apartmane koji imaju terase na kojima se cijela obitelj može opuštati. U sklopu hotela su dva vanjska bazena, od kojih je jedan dječji, a u blizini hotela je i plaža. Također, hotel nudi mogućnost održavanja poslovnih događanja i kongresa za goste iz poslovnog svijeta. Za one romantične, koji su odlučili reći svoje sudbonosno da, hotel je odličan izbor za vjenčanja.

Hotel Bristol – nalazi se u neposrednoj blizini mora. Idealno je mjesto za provesti romantični odmor. Sobe su posebno uređene za parove s baldahinima iznad kreveta, najfinijim tkaninama, zavjesama te ugodnom rasvjetom.

Za razliku od Opatije u kojoj se uvijek nešto dešava, Lovran je omiljeno odredište turista koji traže mir i tišinu. Ako tražite hotel u Lovranu, predlažemo da izaberete Excelsior za savršen ljetni odmor s obitelji, ili Bristol za romantični predah s voljenom osobom.

Više o destinaciji Opatija

 

Kategorija
Vrste smještaja
Interesi
Brandovi

Molimo pričekajte

Rezultati pretraživanja

Remisens Villa Belvedere

Destinacija Opatija - Lovran

Remisens Villa Belvedere smjestila se u samo srce mirnog gradića Lovrana. Oduševit će vas svojim uređenjem i šarmantnošću. Svojim gostima pruža intimnu atmosferu za opuštanje.

Remisens Hotel Excelsior

Destinacija Opatija - Lovran

Remisens Hotel Excelsior okružen je raskošnim parkom na samoj obali u Lovranu. Ponuda sadržaja ovog hotela idealna je za savršen obiteljski odmor ili za vjenčanja i poslovne skupove.

Remisens Villa Atlanta

Destinacija Opatija - Lovran

Ova prekrasna vila okružena je vlastitim raskošnim mediteranskim parkom. Svojim gostima pruža udobnost kategorije četiri zvjezdice.

Remisens Villa Elsa

Destinacija Opatija - Lovran

Posebnost ove vile je njena profinjenost i topla atmosfera. Omiljeno je odredište zaljubljenika u putopisni gradić Lovran. Okružena je raskošnim zelenim vrtom mediteranske vegetacije.

Smart Selection Hotel Bristol

Destinacija Opatija - Lovran

Elegantni Smart Selection Hotel Bristol ima sve potrebno za romantični odmor na moru ili vjenčanje u Lovranu, uključujući novouređene romantične sobe s krevetima s baldahinom i privatnim balkonima.