Wellness & Beauty

Prepustite se nježnom zagrljaju vrhunske wellness ekstaze Liburnia Hotels & Villas smještenih na mondenoj jadranskoj destinaciji Opatija. Prepoznajte potrebu za obnovom tijela i duha od naporne svakodnevnice i osigurajte si samo najbolje tretmane koji jamče oslobađanje svake napetosti i stresa. Upoznajte nenadmašne Wellness & Spa centre u našim najboljim hotelima te spoznajte harmoničan spoj mediteranskih ljepota i profinjenih tretmana prilagođenih vama i vašim potrebama. Osigurajte si široku lepezu specifičnih masaža i tretmana koji će vam pružiti potpunu revitalizaciju i pomlađivanje jamčeći vam stanje potpunog mira. Nakon okrijepe duše i tijela, komfor bez kompromisa pronađite u savršenom spoju profinjenosti i elegancije naših soba te ostvarite snove o idealnom odmoru krojenom po vašim željama i potrebama.

 

Period boravka:

Kategorija
Vrste smještaja
Interesi
Lokacija

Molimo pričekajte

Wellness & Gourmet

11.11.2021 - 23.12.2022

Hotel Palace Bellevue, Opatija
- Odvojite vrijeme za opuštanje u hotelu Palace Bellevue kako biste obnovili tijelo, um i dušu u hotelskom wellness & spa centru.

Soba već od 105 Min. 2 noći Više

Wellness & Gourmet

11.11.2021 - 23.12.2022

Hotel Ambasador (5*), Opatija
- Odvojite vrijeme za opuštanje u hotelu Ambasador kako biste obnovili tijelo, um i dušu u hotelskom wellness & spa centru.

Soba već od 170 Min. 2 noći Više

Gemology SPA Experience

07.11.2021 - 23.12.2022

Hotel Ambasador (5*), Opatija
- VIP poklon dobrodošlice
- Gemology SPA Experience

Soba već od 319 Min. 2 noći Više