Uvjeti korištenja

Hvala što ste posjetili stranicu Liburnia Riviera Hotela. Ovu stranicu i sve stranice koje ona sadrži (zajedno, “stranica” ili “web-stranica”) daju na raspolaganje društvo Liburnia Riviera Hoteli d.d. (u daljnjem tekstu: “LRH”, “mi”, “nas”, “naše”). Korištenjem ove web-stranice prihvaćate sljedeće uvjete korištenja. Ako ne prihvaćate uvjete, nemojte koristiti ovu web-stranicu. S vremena na vrijeme, mi možemo promijeniti Izjavu o privatnosti i Sporazum o korištenju koji se odnose na ovu web-stranicu, na temelju eventualnih promjena naše web-stranice i iskustava naših korisnika. Ako imate pitanja u vezi naše stranice, pravila o privatnosti ili sporazumu o korištenju, molimo da nam pošaljete e-mail na info@liburnia.hr.

Sporazum o korištenju


Ograničenja korištenja

Mi odobravamo ograničeno, neprenosivo pravo na pristup i korištenje naše web-stranice u nekomercijalne svrhe. Svako neovlašteno korištenje ove web-stranice automatski povlači za sobom prestanak tog prava. Ove uvjete možemo ažurirati ili promijeniti bez prethodne obavijesti. Ako nastavite koristiti ovu web-stranicu nakon što objavimo promjene uvjeta, to znači da ste suglasni s promijenjenim uvjetima. Ako zakon ne zahtijeva drukčije, sve promjene uvjeta stupaju na snagu odmah nakon objavljivanja na našoj web-stranici.

Korištenje stranice

Pristup stranici i podacima koji su sadržani na njoj podliježe navedenim uvjetima i pravilima. Svako korištenje ove web-stranice nakon preuzimanja početne stranice smatrat će se prihvaćanjem sljedećih pravnih uvjeta:

  1. Sadržaji ove stranice dostupni su samo osobama koje mogu sklopiti pravno obvezujući ugovor prema važećem zakonu, što znači da nisu dostupni maloljetnim osobama. Korištenjem ove stranice izjavljujete da imate dovoljno godina za korištenje ove stranice i za sklapanje pravno obvezujućih odnosa za obveze koje mogu nastati korištenjem ove stranice. Također jamčite da ste pravno ovlašteni za vršenje rezervacija putovanja i/ili kupovinu za sebe ili za druge osobe u čije ime ste ovlašteni djelovati.
  2. Ovu stranicu smijete koristiti samo za legitimne rezervacije ili kupnju i nećete je koristiti u bilo koju drugu svrhu, uključujući, ali bez ograničenja na, spekulativne, lažne ili prijevarne rezervacije, ili bilo kakve rezervacije u očekivanju potražnje.
  3. Ova stranica namijenjena je isključivo Vašem osobnom korištenju. Komercijalno korištenje ove stranice strogo je zabranjeno osim u slučaju našeg prethodnog pismenog odobrenja. Suglasni ste da nećete koristiti ovu web-stranicu za slanje lančanih pisama, neželjene pošte (junk i spamming), propagandu (komercijalnu ili nekomercijalnu) ili masovnu komunikaciju bilo koje vrste uključujući, ali bez ograničenja na, skupne mailove bilo kojoj osobi koja nije dala izričitu dozvolu da bude uključena u takvu listu. Osim toga, suglasni ste da nećete kreirati hypertext-poveznice s bilo koje stranice koju kontrolirate Vi ili netko drugi na ovu stranicu bez izričitog pismenog odobrenja od naše strane, te ste također suglasni da se nećete pretvarati da ste neka druga osoba ili predstavnik bilo kojeg subjekta, stvarnog ili fiktivnog, uključujući zaposlenike ili naše agente ili bilo koje treće strane koja pruža usluge u vezi s ovom stranicom.
  4. Suglasni ste da nećete koristiti robote, spidere, druge automatske uređaje ili ručne procese kako biste nadzirali ili kopirali stranicu ili bilo koji sadržaj ili informaciju koje ona sadrži, osim ako prethodno dobijete naše izričito pismeno odobrenje. Suglasni ste da nećete ni na bilo koji način utjecati ili pokušati utjecati na ispravno funkcioniranje stranice.
  5. Suglasni ste da ovoj stranici nećete isporučivati: (i) bilo kakve računalne viruse, crve, vremenske bombe i/ili druge programske rutine čija je namjena da unište, štetno utječu na, prekinu ili otuđe bilo koji sustav, podatke ili informacije; i (ii) bilo kakve sadržaje koji mogu stvoriti bilo kakve obveze za nas.
  6. U opsegu koji dopuštaju važeći zakon i regulative, informacije dostupne na stranici ne mogu se smatrati temeljem za bilo koju važnu osobnu ili poslovnu odluku te ste suglasni da nas nećete smatrati odgovornim za eventualno neispunjenje Vaših očekivanja.
  7. Ova stranica sadrži poveznice na ostale web-stranice. Poveznice objavljujemo isključivo kao pogodnost za Vas i samo u informativne svrhe. Nismo pregledali sve informacije na tim drugim web-stranicama. Uvrštavanje tih poveznica ni na koji način ne znači da podržavamo ili odobravamo sadržaj, reklame, proizvode, usluge, politike ili druge materijale koji se nalaze na ili su dostupni s tih web-stranica. Ako odlučite pristupiti drugim web-stranicama, to činite na vlastitu odgovornost.
  8. Opisi proizvoda objavljeni na našim stranicama o proizvodima su prikazi naših dobavljača. Stranica može sadržavati tehničke netočnosti ili tipografske pogreške ili propuste. Mi nismo odgovorni za tipografske greške i netočne cijene, informacije o proizvodima, reklame ili podatke o dostavi. Oglašene cijene i dostupne količine podložni su promjenama bez prethodne najave.
  9. MI NE PREUZIMAMO ODGOVORNOST EVENTUALNE ŠTETE ILI OZLJEDE, UKLJUČUJUĆI (ALI BEZ OGRANIČENJA NA) POSEBNE ILI POSLJEDIČNE ŠTETE UZROKOVANE VAŠIM KORIŠTENJEM (ILI NEMOGUĆNOŠĆU KORIŠTENJA) OVE WEB-STRANICE, UKLJUČUJUĆI EVENTUALNE ŠTETE ILI OZLJEDE UZROKOVANE GREŠKOM U IZVOĐENJU, GREŠKOM, PROPUSTOM, PREKIDOM, NEDOSTATKOM, KAŠNJENJEM, RAČUNALNIM VIRUSIMA, KVAROM, ILI NEKIM DRUGIM KVAROM RAČUNALA. IZJAVLJUJETE DA SADRŽAJE OVE WEB-STRANICE STAVLJAMO NA RASPOLAGANJE U STANJU U KOJEMU SE NALAZE BEZ IKAKVE GARANCIJE BILO KOJE VRSTE. OVU WEB-STRANICU I SVE MATERIJALE KOJE ONA SADRŽI KORISTITE ISKLJUČIVO NA VLASTITU ODGOVORNOST.

Vlasništvo

Svi sadržaji ove web-stranice, poput grafika, logotipa, članaka i ostalih materijala, vlasništvo su Liburnia Riviera Hotela d.d. ili ostalih, te su zaštićeni autorskim pravom i drugim zakonima. Svi zaštitni znaci i logotipi prikazani na ovoj web-stranici vlasništvo su njihovih vlasnika koji mogu ali ne moraju biti povezani s našom organizacijom.

Mjerodavno pravo

Suglasni ste da Vaše korištenje ove stranice, ova Izjava o privatnosti i Sporazum o korištenju te eventualni sporovi u vezi tih dokumenata u svakom pogledu podliježu nadležnim zakonima Republike Hrvatske. Eventualni sporovi u vezi navedenog rješavat će se isključivo u nadležnim sudovima u Rijeci u Hrvatskoj.

Obavijest o pravu podnošenja pisanih prigovora

Sukladno Zakonu o pružanju usluga u turizmu Čl. 21, St.1, NN 130/17, obavještavamo cijenjene potrošače da svoje prigovore ukoliko nisu zadovoljni našim uslugama mogu dostaviti putem pošte na adresu sjedišta, putem elektroničke pošte, telefaksom, upisom u Knjigu prigovora koja se nalazi u objektu. Primitak pismenog prigovora potvrditi ćemo bez odgađanja pismenim putem te odgovoriti na prigovor u roku od 15 dana od zaprimanja.

Izjava o korištenju WSPay-a

LIBURNIA RIVIERA HOTELI koristi WSPay sustav za online plaćanja.

WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osigurava siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

Izjava o zaštiti prijenosa osobnih podataka

Zaštita osobnih podataka u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka Europskog parlamenta i Vijeća broj 2016/679-Uredba te provedbe Opće uredbe o zaštiti podataka

WSPay kao izvršitelj provođenja autorizacije i naplate kreditnih kartica postupa s osobnim podacima u svojstvu izvršitelja obrade te sa osobnim podacima postupa u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka Europskog parlamenta i Vijeća broj 2016/679 te prema strogim pravilima PCI DSS L1 regulative o zaštititi upisa i prijenosa podataka.

WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

Osobni podaci koji se koriste u svrhu autorizacije i naplate odnosno u izvršavanja obveza iz Ugovora ili temeljem Ugovora, smatraju se povjerljivim podacima.

WSPay osobne podatke ne obrađuje niti koristi osim u svrhe izvršenja ugovora autorizacije i naplate.

WSPay jamči ispunjavanje svih uvjeta određenih važećim propisima o zaštiti osobnih podataka za izvršitelje obrade osobnih podataka, a osobito poduzimanje svih potrebnih tehničkih, organizacijskih i sigurnosnih mjera a to naročito potvrđuje i PCI DSS L1 certifikatom.

 

WSpay - Web Secure Payment Gateway

______________________________________

Datum posljednje revizije: 17. kolovoza 2021.

-