Novosti

Novosti za sezonu 2019 - Destinacija Opatija


Najiščekivanije otvorenje godine - Hotel Ambasador u Opatiji 

 

VELIKO OTVORENJE U LIPNJU 2019.

Izvanredan dizajn, zanimljive aktivnosti i specijaliteti lokalne kuhinje pozivaju sve znatiželjne putnike da dožive Hotel Ambasador kao nikad do sad. Hotel nudi 243 prostrane, luksuzno namještene sobe i apartmane, najsuvremenije dvorane za sastanke, vrhunske restorane, lounge bar i izvorno spa iskustvo.

S ponosom najavljujemo da će od sada Hotel Ambasador i Villa Ambasador biti spojeni u jedan objekt, čime smo izravno odgovorili na zahtjeve tržišta. Spajanjem romantične i privatne atmosfere Ville Ambasador sa zadivljujućim ambijentom Hotela Ambasador, našim gostima ponudit ćemo još bolji doživljaj odmora uz najraznovrsnije usluge i sadržaje.

Hotel Ambasador Vaš je ulaz u svijet autentične avanture, gdje gosti mogu uživati u nezaboravnim trenucima odmora uz kombinaciju lokalnih tradicija i vrhunskog europskog luksuza.


Renovacija objekta Hotel Admiral

Hotel Admiral u 2019. godini svojim gostima će se predstaviti nakon temeljite obnove interijera i eksterijera!

Smješten na nekoliko koraka od centra Opatije, Hotel Admiral (4*) nalazi se na samoj obali mora iznad obalnog šetališta Lungomare. Kao jedini hotel u Opatiji s vlastitom marinom, Hotel Admiral idealan je za nautičare koji traže smještaj kategorije četiri zvjezdice.


Novosti u Hotelu Marina u Mošćeničkoj Dragi

2019. godina nam donosi pregršt novosti! Potpuna renovacija objekta (sobe, restoran, lobby, recepcija, fasada i atrij) nudi našim gostima još bolji doživljaj odmora.

Hotel se nalazi u blizini poznate dugačke šljunčane plaže i nudi izvrsne sadržaje posebno prilagođene obiteljima uključujući prostrane povezane sobe. Za najmlađe tu su mini klub i dječje igralište. Odraslima je na raspolaganju wellness i spa centar Five Elements za bijeg od svakodnevice i potpunu obnovu energije. Uživajte i odmorite se u potpuno renoviranom Hotelu Marina i iskoristite sve pogodnosti ovog prekrasnog hotela.


Renovacija objekta Hotel Mediteran u Mošćeničkoj Dragi

Hotel Mediteran je mjesto gdje je baš sve podređeno kreiranju savršenog odmora uz more. Želimo se istaknuti po jedinstvenom smještaju te pružiti svim gostima nezaboravan doživljaj odmora i u 2019. godini. Stoga s ponosom najavljujemo nadolazeće investicije koje uključuju: kompletnu renovaciju soba, lobby-a, restorana, uvođenje šankomata s pićima uz večeru te klimatizaciju cijelog hotela, a sve kako bi u 2019. Hotel Mediteran predstavljao još bolji izbor za opuštajući odmor!.


Nadogradnja Hotela Istra u Opatiji

U 2018. godini Hotel Istra je zablistao u novom sjaju preuređenjem lobby-a, nadogradnjom hotela, te modernim uređenjem soba, a sve u cilju pružanja besprijekornog doživljaja odmora i komfora. Po uzoru na 2018. godinu, u 2019. godini nastavljamo u tom stilu te renoviramo i preostali dio hotela. Svim našim gostima želimo pružiti novu razinu udobnosti i kvalitete.


Novosti za sezonu 2018 - Destinacija Opatija


Renovacija Hotela Imperial u Opatiji

Renovacija obuhvaća preuređenje svih smještajnih jedinica, zajedničkih prostora i restorana, te izgradnju novog wellness centra s relax zonom, spa zonom, fitnessom i beauty sobama. Od 2018. godine, gosti mogu uživati u novim Premium smještajnim jedinicama s dodatnim sadržajima i pogodnostima u samom srcu Opatije.


Renovacija objekta Villa Abbazia u Opatiji

Villa Abbazia (4*) nudi dvanaest soba i jedan Premium Suite koji se odlikuju jedinstvenim dekoracijama s floralnim motivima. Dekorativni detalji inspirirani su lokalnim biljem, a standardni kozmetički sadržaji dopunjeni su karakterističnim mirisnim proizvodima za njegu. Villa Abbazia je depandansa susjednog Hotela Palace Bellevuea čije brojne sadržaje i usluge gosti vile mogu koristiti bez nadoplate (wellness centar, unutarnji bazen s grijanom morskom vodom, fitness).


Nadogradnja Hotela Istra u Opatiji

Hotel Istra, smješten uz morsku obalu u Opatiji, od 2018. godine nudi još bolji doživljaj odmora zahvaljujući dogradnji hotela i povećanju broja smještajnih jedinica modernog uređenja. Dio novih smještajnih jedinica raspolaže balkonom i pogledom na more. Nadolazeće investicije usmjerene su i na preuređenje lobija.


Renovacija Hotela Lungomare Opatija uz istoimenu opatijsku šetnicu

Od 2018. godine Hotel Residenz goste dočekuje u novom ruhu i s novim imenom - Hotel Lungomare Opatija. Hotel od 2018. godine raspolaže novouređenim i klimatiziranim sobama kategorije tri zvjezdice, preuređenim zajedničkim prostorima i recepcijom, kao i obnovljenim pansionskim restoranom. Hotel pruža neodoljiv pogled na more zahvaljujući poziciji iznad obale mora, uz poznatu opatijsku šetnicu Lungomare.


Od 2018. još bolji Hotel Admiral u Opatiji

Od 2018. godine Hotel Admiral predstavlja još bolji izbor za opuštajući odmor i poslovna okupljanja. Novosti se odnose na preuređenje wellness centra s relax zonom i spa zonom (tri vrste saune). Povrh navedenog, Hotel Admiral od 2018. godine raspolaže novim kongresnim dvoranama te povećanim brojem Premium soba s pristupom zajedničkoj terasi opremljenoj ležaljkama i masažnom kadom.


Novosti u Hotelu Marina u Mošćeničkoj Dragi

U 2018. godini Hotel Marina svim gostima nudi željeno osvježenje u novom vanjskom bazenu sa sunčalištem i vodenim igralištem za djecu s popratnim atrakcijama za zabavu cijele obitelji. Od 2018. godine gostima je na raspolaganju šest novih Premium obiteljskih soba s vlastitom terasom i zasebnim ulazom. Sobe su opremljene kupaonicama s dvostrukim tuševima i dvjema odvojenim prostorijama, a dječje sobe sadrže praktične krevete na kat.


Villa Belvedere s novim vanjskim sadržajima

Nove investicije u Villi Belvedere u 2018. donose nove mogućnosti za aktivan odmor i osvježenje. Nedavno renovirana Villa Belvedere, okružena parkom koji se prostire sve do obalne šetnice Lungomare, pruža intiman odmor u šarmantnom smještajnom objektu te mogućnost odmora i rekreiranja zahvaljujući novim vanjskim sadržajima: bazenom sa sunčalištem i mini fitnessom. Gosti se nakon tjelovježbe zasluženo mogu odmoriti na relax prostoru ispred vile opremljenom ležaljkama i whirlpoolom.

Novosti za sezonu 2017 - Destinacija Opatija


Novi hotel s 4 zvjezdice u Ičićima (Destinacija Opatija)

Potpuno novi hotel obiteljskog karaktera smješten na mirnoj lokaciji uz obalnu šetnicu Lungomare i svega nekoliko koraka od Marine Ičići. Hotel će raspolagati kapacitetom od 180 smještajnih jedinica s balkonom i neodoljivim pogledom na more, od kojih će 50 biti namijenjeno za obiteljski smještaj. Gostima će na raspolaganju biti hotelska plaža i vanjski bazenski kompleks sa sunčalištem, te mnoštvo sadržaja za djecu i odrasle.