Obiteljski odmor i aktivnosti za djecu u Opatiji


Card image
Djeca su naše najveće blago i želimo im pružiti najljepše doživljaje tijekom odrastanja, a takva iskustva mogu se prikupiti i na putovanjima odnosno na godišnjem odmoru. Ponekad to može biti prilično velik izazov budući da se s jedne strane želimo opustiti i odmoriti, a s druge želimo usrećiti i svoju djecu. Mi u Liburnia Riviera Hotelima želimo da uživate u vašem boravku u Opatiji i da se vaša djeca pritom izvrsno zabavljaju.

Obiteljski odmor

Slobodno pustite laptope, igre, papire i bojice za svoju djecu kod kuće jer u našim obiteljskim hotelima -Hotel Ičići u Ičićima i Hotel Marina u Mošćeničkoj Dragi možete pronaći raznovrsne aktivnosti i radionice u kojima će vaša djeca uživati.

DJECA od 4 do 12 godina 

Tijekom boravka, vašu djecu svakodnevno očekuje MINI & REMY CLUB (osim subotom) u Hotelu Ičići ili Hotelu Marina gdje mogu sudjelovati u igrama upoznavanja i mini olimpijadi, plesnim i tematskim zabavama (Dan džungle, Dan Indijanaca, Disneyev dan, Dan Štrumpfova itd.), oslikavanju lica, potragama za blagom, kreativnim radionicama, društvenim igrama, gledanju filmova i sladolednim zabavama.

Za večernje druženje i zabavu očekuje ih MINI DISCO u Hotelu Ičići i Hotelu Marina od 20:00 do 22:00 sati.

TINEJDŽERI od 13 do 17 godina 

U Hotelu Marina tinejdžere očekuje TEENS CLUB gdje mogu provoditi vrijeme igrajući PlayStation, Xbox One Kinect, air hockey, stolni tenis, sjoelen, boće, pikado, city quest i ostale timske igre od 10:00 do 15:00 sati.

Hotel Ičići također je u to vrijeme pripremio aktivnosti za vaše tinejdžere poput pikada i biljara, turnira u stolnom nogometu i stolnom tenisu, društvene igre, blongo ball i FIFA turnire te plesne aktivnosti.

Aktivnosti na otvorenom

U Hotelu Ičići, djeca mogu bez nadoplate koristiti vanjski infinity bazen (dubine 135 cm), vanjski dječji bazen (dubine 30 cm) i dječje vodeno igralište s atrakcijama. Vanjski bazen u Hotelu Marina veličine 100 m2 sa sunčalištem mjesto je gdje djeca mogu uživati u plivanju i igranju. Tu su i dječje vodeno igralište za mališane s atrakcijama i unutarnji bazen s grijanom morskom vodom.

Oba hotela također nude najam štapova za nordijsko hodanje (ovisno o raspoloživosti) za goste željne više aktivnosti i razgledavanja Ičića i Mošćeničke Drage.

Stvorite lijepe uspomene i uživajte u svom obiteljskom odmoru u Opatiji s nama!

 


Povratak
 
 
-