Prosinac za pamćenje

Prosinac za pamćenje

Nemojte propustiti najljepšu adventsku priču!

 

Doživite čaroliju Adventa na Opatijskoj rivijeri! Božićno doba najsvečanije je razdoblje godine, a u Opatiji ima posebnu draž. Naš grad još je ljepši zimi kad je okićen blještavim božićnim lampicama, a zrakom se širi miris kuhanog vina.

Prošećite parkovima obasjanim tisućama ukrasa, posjetite šarmantne božićne sajmove i kušajte aromatične čokoladne delicije tijekom tradicionalnog Festivala čokolade.

Priuštite si božićnu bajku na Opatijskoj rivijeri!

26. studenog 2021. – 9. siječnja 2022.
 

Božić u Hotelu Imperial

Opatija, Heritage Hotel Imperial

Prepustite se posebnoj čaroliji u Heritage Hotelu Imperial! Družite se s prijateljima na terasi hotela i uživajte u ritmu glazbe koju za vas bira DJ dok kušate aromatične napitke i slasne burgere. Ne zaboravite se fotografirati na našem blagdanskom foto-punktu!

Nastupi DJ-a: petkom, subotom i nedjeljom od 17 do 19 h

26. studenog 2021. – 9. siječnja 2022.
 

Božić u kavani Strauss

Opatija, Café Strauss

Otkrijte poseban blagdanski ugođaj u kavani Strauss uz božićne klasike i delicije iz jedinstvenog čokoladnog kutka – Choco Corner. Sudjelujte na kreativnoj radionici izrade ukrasa za božićno drvce i fotografirajte se s Djedom Mrazom i vilenjacima!

 

Saznajte više
Zatvoriti
01.prosinca 2021. – 9. siječnja 2022.
 

Najbolja craft kava u kavani Strauss 

Opatija, kavana Strauss

Od 01. prosinca 2021. u kavani Strauss hotela Palace Bellevue posjetitelji će moći kušati najbolju craft kavu u Opatiji! Riječ je o poznatom Hug & Punch brendu koji je za adventsko razdoblje pripremio posebni Xmas blend, mješavinu koja svojim mirisom i okusom donosi Božić u šalici kave uz aromu cimeta, klinčića i slatkog kandiranog voća. Ritual ispijanja kave mnogima je neizostavan dio dana, a nova craft ponuda u kavani Strauss učinit će ga još posebnijim!

 

26. studenog 2021. – 9 . siječnja 2022
 

Advent u parkovima Angiolina i Sv. Jakov

Opatija, Angiolina Park i Sv. Jakov

Uživajte u prekrasnom adventskom ugođaju u parkovima Angiolina i Sv. Jakov svaki dan od 26. studenog 2021. do 9. siječnja 2022. Posjetite božićne sajmove s bogatom ponudom slatkih delicija i izložbu posvećenu Orašarima, dekorativnim božićnim figuricama.

26. studenog 2021. – 9 . siječnja 2022
 

Advent kod Šporera

Opatija, Umjetnički paviljon Juraj Šporer

I ovih će blagdana Šporer krasiti jedinstveni svjetlosni efekti i instalacije uz brojne nastupe vrhunskih jazz, rock i pop glazbenika i bogat animacijski program za najmanje. Provedite trenutke ispunjene izvrsnim glazbenim, zabavnim i kulturnim programom i prepustite se blagdanskoj atmosferi uz miris kuhanog vina, toplih čajeva i popularnih blagdanskih jela.

11. prosinca 2021. – 9. siječnja 2022.
 

Ledena čarolija na Ljetnoj pozornici

Opatija, Ljetna pozornica

Središnje mjesto okupljanja u Opatiji u adventskom razdoblju je klizalište koje nudi raznolik program posebno namijenjen djeci. Posjetite rustikalne drvene kućice s kuhanim vinom i kobasicama i uživajte u božićnom ugođaju!

* Napominjemo da se zbog službenih mjera protiv širenja pandemije COVID-19 raspored događanja može promijeniti u kratkom roku.

-