Provedite opušten obiteljski odmor na Opatijskoj rivijeri


Card image
 

Najljepši obiteljski trenuci

Nezaboravan obiteljski odmor očekuje vas na Opatijskoj rivijeri! Doživite najljepše obiteljske trenutke dok uživate u prekrasnim plažama i kristalno čistom moru ove mediteranske oaze. U našim hotelima na raspolaganju vam je mnoštvo raznovrsnih sadržaja namijenjenih odraslima i djeci. Roditelji mogu odabrati wellness opuštanje ili aktivni odmor, a djeca uživati u bogatom animacijskom programu i ljetnim radostima na bazenu. Nestrpljivo očekujemo vaš dolazak!   

Aktivnosti za djecu i odrasle

Slobodno ostavite laptope, igre, papire i bojice za svoju djecu kod kuće jer u našim obiteljskim hotelima Hotelu Ičići u Ičićima, Hotelu Excelsior u Lovranu i Hotelu Marina u Mošćeničkoj Dragi možete pronaći razne aktivnosti i radionice u kojima će vaša djeca uživati.

 

 • Djeca od 4 do 12 godina

Tijekom boravka, vašu djecu svakodnevno očekuje MINI CLUB gdje mogu sudjelovati u igrama upoznavanja i mini olimpijadi, plesnim i tematskim zabavama, oslikavanju lica, potragama za blagom, kreativnim radionicama, društvenim igrama, gledanju filmova i sladolednim zabavama.

 

 

 • Teenageri od 13 do 17 godina

Tinejdžere očekuje TEENS CLUB gdje mogu provoditi vrijeme igrajući PlayStation, Xbox One Kinect, stolni tenis, boće, pikado i ostale timske igre. Hotel Ičići također je pripremio aktivnosti poput pikada i biljara, turnira u stolnom nogometu i stolnom tenisu, društvene igre, FIFA turnire te plesne aktivnosti.

 

 

 • Odrasli

U Hotelu Ičići i Hotelu Excelsior odrasli mogu vrijeme provoditi aktivno uz pilates, body workout, keep fit, aqua aerobic, pojedinačne i ekipne sportove te nordijsko hodanje, a u hotelu Marina uz Aqua aerobic, keep fit, stretching, pojedinačne i ekipne sportove i nordijsko hodanje. Navečer se mogu opustiti uz glazbu uživo. 

 

 

Aktivnosti na otvorenom

U Hotelu Ičići, djeca mogu bez nadoplate koristiti vanjski infinity bazen i vanjski dječji bazen. Vanjski bazen u Hotelu Marina veličine 100 m2 sa sunčalištem mjesto je gdje djeca mogu uživati u plivanju i igranju. Svi hoteli također nude najam štapova za nordijsko hodanje (ovisno o raspoloživosti) za goste željne više aktivnosti i razgledavanja Ičića, Lovrana i Mošćeničke Drage.

 

Stvorite lijepe uspomene i uživajte u svom obiteljskom odmoru na Opatijskoj rivijeri!

 • Programi su podložni promjenama. Dnevni raspored aktivnosti dostupan je u smještajnom objektu.

 

Hotel Ičići****

Ičići


Hotel Ičići raspolaže s 25 prostranih obiteljskih soba koje će obiteljima s djecom pružiti svu udobnost potrebnu za opušten obiteljski odmor. Osim plaže, hotel nudi i vodeno igralište za djecu.

Hotel Excelsior****

Lovran


Hotel Excelsior idealan je za ljetni obiteljski odmor. Prostrane sobe i apartmani s terasama osiguravaju dovoljno prostora za cijelu obitelj. Hotelskim gostima na raspolaganju su vanjski bazen za djecu i odrasle.

Hotel Marina****

Mošćenička Draga


Obližnja šljunčana plaža izvrsno je mjesto za sudjelovanje u raznim oblicima sportova na vodi i obiteljskim aktivnostima. Hotel raspolaže i prskalištem za djecu s atrakcijama.

Obiteljske pogodnosti

 • obiteljske sobe i dječji krevet
 • besplatan boravak 1-2 djece mlađe od 14 godina u obiteljskim sobama
 • 100% popusta na korištenje dječjeg krevetića za djecu mlađu od 3 godine
 • 100% popusta na boravak jednog djeteta mlađeg od 14 godina na pomoćnom krevetu u dvokrevetnoj sobi s dvije odrasle osobe
 • vanjski bazen za djecu 
 • baby klub za djecu od 1 do 3 godine (15.06. - 31.08.) - Hotel Ičići
 • ice cream party za djecu (16:00 - 17:00) - Hotel Ičići
 • dječji i baby set za sobu (sigurnosna dječja oprema i štitnici za utičnice, klupčica za kupaonicu, kadica za kupanje, kahlica, toaletni set za djecu, šampon i sapun za djecu, grijač bočica, baby phone) - Hotel Ičići
 • vodeni park na napuhavanje na plaži - Hotel Ičići
 • dječji i baby set za sobu (dječji krevetić, kadica za kupanje, grijač bočica, baby phone) - Hotel Excelsior, Hotel Marina
 • prskalište za djecu s atrakcijama - Hotel Marina
-