Pet Policy

 

Pet Policy

Znamo, odmor jednostavno ne bi bio potpun bez zaigranog mahanja repom. Dobrodošli!

Rezervirajte duži odmor ili kraći predah, povedite cijelu obitelj, ali nikako ne zaboravite najdraže kućne ljubimce. Razumijemo da su ravnopravni članovi obitelji te zauzimaju posebno mjesto u vašem srcu i životu. Isplanirajte pustolovinu i otisnite se s dražesnim ljubimcima na more!

Naši hoteli idealni su za vlasnike i ljubitelje životinja*. Vašim krznenim mezimcima osigurali smo posude za hranu i udobne dekice. Uživajte zajedno u šetnjama istražujući morske šetnice i parkove, kulturu i baštinu živopisnog kraja.

*uz nadoplatu (dodatne informacije zatražite na reservations@liburnia.hr)

Zlatna pravila za boravak vaših ljubimaca

Želimo vam srdačnu dobrodošlicu i nadasve ugodan boravak. Razumijemo da su vaši kućni ljubimci ravnopravni članovi obitelji te zauzimaju posebno mjesto u srcu i životu. U želji da vama, ali i ostalim gostima, pružimo relaksirajući boravak ljubazno vas molimo da se tijekom boravka pridržavate 6 zlatnih pravila:

  • Kućni ljubimci moraju uvijek biti pod nadzorom i na uzici prilikom boravka u hotelu.
  • Ljubimci ne smiju biti agresivni prema gostima, moraju biti čisti i uredni te ne smiju imati nikakve bolesti ili nametnike.
  • Ljubimci su dobrodošli u lobi barovima te na terasama restorana i barova. Iz higijenskih razloga, kućnim ljubimcima nije dozvoljen ulazak u restoran, wellness & spa centar, bazen i hotelsku plažu.
  • Za goste koji se tijekom obroka ne žele razdvajati od svojih ljubimaca, osigurat ćemo mjesto za zajednički obrok.
  • Za vrijeme boravka u sobi, kućni ljubimci moraju biti na prostirki, nije dozvoljen boravak na namještaju i krevetu ili kadi i tuš kabini. Obvezno je stavljanje door hangera ako je ljubimac sam u sobi.
  • Vlasnik ljubimca odgovara za svu eventualno nastalu štetu.

Pet friendly lokacije

Vaši su kućni ljubimci dobrodošli u Hrvatskoj!

Ako svoje četveronožne prijatelje želite povesti sa sobom u Hrvatsku, jedini uvjet jest zadovoljavanje jednostavnog pregleda prije ulaska u zemlju. Na pregledu će se provjeriti ima li vaš kućni ljubimac mikročip, je li cijepljen protiv bjesnoće i ima li putovnicu ili veterinarsku potvrdu.

  • Ljubimci moraju imati sustav identifikacije (mikročip). Preko graničnih prijelaza odobrenih za kretanje određenih kućnih ljubimaca moguće je prenijeti do pet životinja, dok je uvoz većeg broja životinja moguć samo na graničnim prijelazima koji imaju veterinarsku inspekciju.
  • Pri unošenju ljubimaca u Hrvatsku vaša je odgovornost poštovati potrebne uvjete. Provjerite je li vaš kućni ljubimac primio cjepivo te da to cjepivo nije isteklo, je li proveden test titra protutijela te ima li vaš kućni ljubimac važeću putovnicu ili veterinarsku potvrdu.
  • U skladu s veterinarskim uvjetima za nekomercijalni prijevoz kućnih ljubimaca sljedeće vrste smatraju se kućnim ljubimcima: psi, mačke i tvorovi.
  • Propisi i zakoni podložni su promjenama, ovisno o zakonskim okvirima pojedine države.


Više informacija

-