Remisens Hotel Marina – Travellers' choice 2016

Remisens Hotel Marina u Mošćeničkoj Dragi je osvojio prestižnu nagradu Travelers' Choice Award 2016, najznačajnije priznanje koje TripAdvisor može dodijeliti hotelima, destinacijama i ostalim ugostiteljskim subjektima na osnovu doživljaja, iskustava i recenzija gostiju.

Nagrada Travelers' Choice Award 2016 potvrda je visoke posvećenosti i ljubavi prema poslu, kontinuiranog ulaganja i unapređenja hotelskih sadržaja i usluga. Svakako, nagrada je dodatni poticaj hotelskom menadžmentu i svim zaposlenicima za daljnji razvoj i napredovanje. Iskreno cijenimo mišljenje gostiju, a ova nagrada je dokaz naše prepoznatljive kvalitete i profesionalnost.

TripAdvisor je najveći svjetski turistički portal, koji čini najveću putničku zajednicu u svijetu sa 390 milijuna prosječno jedinstvenih posjetitelja (mjesečno) u 49 zemalja diljem svijeta. Na portalu se mogu pronaći mišljenja i stavovi više od 435 milijuna putnika, a pokriva 6,8 milijuna smještajnih objekata, uključujući restorane te različite povijesne znamenitosti i atrakcije.

Remisens Hotel Marina, kao dio branda Remisens Hotels, pruža istinski odmor uz visoku razinu usluge i mnogobrojne zabavne sadržaje posebno prilagođene po mjeri obitelji.

Izdvojeno

  • hotel (4*) u Mošćeničkoj Dragi, smješten pored jedne od najljepših plaža na Jadranu
  • idealna destinacija za obiteljski odmor, sport, rekreaciju i zabavu
  • wellness & spa centar Five Elements