Remisens Premium Hotel Ambasador – Travellers' choice 2015

U 2015. godini, Remisens Premium Hotel Ambasador okrunjen je prestižnom nagradom Traveller's Choice Award koju je zaslužio na razini konkurencije iz cijelog svijeta. Ovo visoko priznanje je još jedna potvrda da gosti prepoznaju ulaganje u kvalitetu usluge, edukaciju zaposlenika i bogaćenje hotelskih sadržaja Remisens Premium branda. Pozitivna iskustva iz Hotela Ambasador gosti rado rado iznose putem društvenih mreža i web portala specijaliziranih za putovanja, kao što je TripAdvisor.

Ovakva nagrada imponira trudu i naporu hotelskog menadžmenta kao i kolektivu svih zaposlenika, koji predanošću i profesionalnošću doprinose kontinuiranom razvoju hotela. Ona ujedno predstavlja dodatnu motivaciju za daljnja ulaganja u kvalitetu, s ciljem opravdanja iskazanog povjerenja gostiju.

TripAdvisor je jedan od najposjećenijih turističkih portala na svijetu, posvećen savjetovanju i planiranju odmora na osnovi stvarnih doživljaja i iskustava gostiju, pružajući uvid u kvalitetu hotelske usluge i ostalih ugostiteljskih sadržaja diljem svijeta. To je najveća zajednica gostiju i putnika na globalnoj razini, sa preko 50 milijuna individualnih posjetitelja i preko 60 milijuna mišljenja i ocjena. Svakako valja naglasiti da je manje od 1% objavljenih objekata na ovom renomiranom portalu dobilo Traveller's Choice Award, čime se Remisens Premium Hotel Ambasador svrstao u sam vrh svjetske hotelske elite.

Remisens Premium Hotel Ambasador je jedan od najekskluzivnijih hotela na Kvarneru, koji svake godine iznova visoko postavlja letvicu uslužne djelatnosti i opravdava povjerenje tisuća gostiju, koje ima čast ugostiti i pružiti im istinsko Remisens Premium iskustvo.

Remisens Premium Hotel Ambasador

Izdvojeno

  • hotel (5*) u Opatiji, smješten uz obalnu šetnicu (Lungomare)
  • visoka razina usluge
  • moderni interijer 
  • vrhunski wellness & spa centar Five Elements