Hotel Ambasador – Travellers' choice 2015

U 2015. godini, Hotel Ambasador okrunjen je prestižnom nagradom Traveller's Choice Award koju je zaslužio na razini konkurencije iz cijelog svijeta. Ovo visoko priznanje je još jedna potvrda da gosti prepoznaju ulaganje u kvalitetu usluge, edukaciju zaposlenika i bogaćenje hotelskih sadržaja branda. Pozitivna iskustva iz Hotela Ambasador gosti rado rado iznose putem društvenih mreža i web portala specijaliziranih za putovanja, kao što je TripAdvisor.

Ovakva nagrada imponira trudu i naporu hotelskog menadžmenta kao i kolektivu svih zaposlenika, koji predanošću i profesionalnošću doprinose kontinuiranom razvoju hotela. Ona ujedno predstavlja dodatnu motivaciju za daljnja ulaganja u kvalitetu, s ciljem opravdanja iskazanog povjerenja gostiju.

TripAdvisor je jedan od najposjećenijih turističkih portala na svijetu, posvećen savjetovanju i planiranju odmora na osnovi stvarnih doživljaja i iskustava gostiju, pružajući uvid u kvalitetu hotelske usluge i ostalih ugostiteljskih sadržaja diljem svijeta. To je najveća zajednica gostiju i putnika na globalnoj razini, sa preko 50 milijuna individualnih posjetitelja i preko 60 milijuna mišljenja i ocjena. Svakako valja naglasiti da je manje od 1% objavljenih objekata na ovom renomiranom portalu dobilo Traveller's Choice Award, čime se  Hotel Ambasador svrstao u sam vrh svjetske hotelske elite.

Hotel Ambasador je jedan od najekskluzivnijih hotela na Kvarneru, koji svake godine iznova visoko postavlja letvicu uslužne djelatnosti i opravdava povjerenje tisuća gostiju, koje ima čast ugostiti i pružiti im istinsko iskustvo.

Hotel Ambasador

Izdvojeno

  • hotel (5*) u Opatiji, smješten uz obalnu šetnicu (Lungomare)
  • visoka razina usluge
  • moderni interijer 
  • vrhunski wellness & spa centar Five Elements