Remisens Premium Hotel Ambasador – Certificate of Excellence 2017

Remisens Premium Hotel Ambasador u Opatiji je osvojio certifikat izvrsnosti Certificate of Excellence 2017 koju dodjeljuje prestižni turistički portal TripAdvisor turističkim objektima, restoranima i različitim povijesnim atrakcijama, koji su ostvarili pozitivne recenzije putnika.

TripAdvisor, jedan je od najprestižnijih svjetskih portala, koji prikuplja recenzije od stotine milijuna turista iz čitavog svijeta o gotovo svim svjetskim lokacijama. Certifikat izvrsnosti smatra se jednim od najboljih pokazatelja razvoja turizma, a rezultat je stalnog ulaganja u kvalitetu ponude, edukaciju zaposlenika te neprekidno obogaćivanje sadržaja s ciljem pružanja nezaboravnog iskustva.

Certificate of Excellence 2017 potvrda je sustavnog ulaganja i predanog rada, što se očituje u činjenici da je Remisens Premium Hotel Ambasador već okrunjen jednom nagradom TripAdvisora (Travelers' Choice 2015).

Remisens Premium Hotel Ambasador jedan je od Premium hotela na Kvarneru, a kao dio branda Remisens Premium gostima pruža najvišu razinu usluge i sadržaja.

Remisens Premium Hotel Ambasador

 

Izdvojeno

  • hotel (5*) u Opatiji, smješten uz obalnu šetnicu (Lungomare)
  • visoka razina usluge
  • moderni interijer 
  • vrhunski wellness & spa centar Five Elements