Hotel Ambasador – Certificate of Excellence 2015

Hotel Ambasador u 2016. godinu ponovo ulazi kao jedan od najboljih i najnagrađivanijih hotela na Jadranskoj obali, pružajući gostima nezaboravno iskustvo savršenog odmora uz samu obalu opatijskog mora. Jedna od brojnih nagrada upravo je Certificate of Excellence 2015. koja u još jednoj uspješnoj godini u nizu prepoznaje Hotel Ambasador kao izvrsnu preporuku svim potencijalnim gostima te kao dostojnog nositelja oznake ovog prestižnog certifikata.

Tripadvisorov certifikat izvrsnosti (Certificate of Excellence) veliko je priznanje osoblju i upravi Hotela Ambasador, obzirom da se njime nagrađuju isključivo smještajni objekti, atrakcije i restorani koji kontinuirano primaju izvrsne recenzije i povratne informacije gostiju. Takva nagrada važan je faktor za hotel, kao i za njegove goste, obzirom na činjenicu da direktno utječe na daljnji razvoj ugostiteljskih standarda hotela te na zadovoljstvo i povjerenje gostiju.

S druge strane, Certificate of Excellence ističe superiornost u kvaliteti smještaja i cjelokupne usluge Hotel Ambasador u odnosu na njegovu konkurenciju, smještajući ga u sam vrh hotelijerske ponude u Hrvatskoj, ali i šire.

S ciljem opravdanja priznanja i nagrada koje Hotel Ambasador prima od svojih partnera i gostiju, osoblje hotela sudjeluje u kontinuiranom procesu osobnog i profesionalnog razvoja u skladu sa smjernicama renomiranog brenda te na taj način aktivno pridonose poboljšanju razine kvalitete usluge te razvoja novih i jedinstvenih usluga i proizvoda.

Hotel Ambasador

Izdvojeno

  • hotel (5*) u Opatiji, smješten uz obalnu šetnicu (Lungomare)
  • visoka razina usluge
  • moderni interijer 
  • vrhunski wellness & spa centar Five Elements