REZERVIRAJTE DIREKTNO
PUTEM WEB-A LIBURNIA HOTELS & VILLAS ILI REZERVACIJSKOG CENTRA

ZAŠTO REZERVIRATI DRUGDJE?

Istražite ovu stranicu i otkrijte zašto naši gosti rezerviraju izravno putem web-a ili rezervacijskog centra više nego bilo gdje drugdje. Izravnom rezervacijom ostvarujete brojne pogodnosti.

 • Garantirano najbolja cijena


  Rezervirajte s povjerenjem znajući sa sigurnošću da vam jamčimo najnižu online cijenu za rezervacije smještaja u svim našim objektima. Ako pronađete cijenu koja je niža od naše, ponudit ćemo vam povoljniju cijenu koju ste pronašli i dati dodatnih 5% popusta!


  Saznajte više
 • Ekskluzivne posebne ponude


  Istražite posebno kreirane ponude s nizom dodatnih pogodnosti za savršen odmor. Prilikom rezervacije smještaja u našim objektima, otkrit ćete da ste rezervirali iskustvo, a ne samo sobu. Obogatite boravak čokoladnim iznenađenjem pri dolasku, wellness tretmanom, romantičnom a la cart večerom… Učinite vaš boravak posebnim, jedinstvenim i elegantnim doživljajem.

 • Dodatne pogodnosti uključene u cijenu smještaja


  Prilikom dolaska u odabranu Premium sobu ili Suite dočekat će vas košarica s voćem i boca prirodne vode.

 • Dostupne sve sobe


  Otkrijte svijet izbora pri direktnim rezervacijama. Odaberite savršenu oazu za odmor iz punog raspona smještajnih jedinica koje nećete pronaći drugdje.

 • Besplatan Wi-Fi


  Kako bi ostali povezani sa svijetom novih informacija tijekom cijelog boravka na raspolaganju vam je besplatan Wi-Fi Internet koji možete koristiti na neograničenom broju uređaja.

 • Sigurnost rezervacije


  Bezbrižno se uputite na odmor znajući da su vaši podaci i rezervacija sigurni. Direktno ćemo vam potvrditi rezervaciju u najkraćem mogućem roku i poslati jedinstven broj rezervacije, a vaša soba bit će spremljena baš onako kako ste poželjeli.

 • Rezervacijski centar


  Imate li pitanja o našim objektima i vašem budućem boravku, želite li baš neku specifičnu sobu ili uslugu? Rezervacijski centar na raspolaganju vam je svakodnevno, a na sva pitanja odgovorit ćemo iz prve ruke.

-