Povoljni hoteli

Liburnia Riviera Hoteli imaju neke od najboljih hotela u kojima je moguće pronaći smještaj po povoljnim cijenama. Kada pomislite na Opatiju, mnogo toga pada na pamet.

Sofisticiranost, elegancija, stil, sve su te asocijacije točne – a sada si to možete i priuštiti bez potrebe da potrošite svu ušteđevinu.

Kao idealno odredište za vikende, naši economy hoteli smješteni su na samo nekoliko koraka od središta grada i morske obale. Ovi povoljni hoteli nude sve sadržaje potrebne za nezaboravan odmor.

Započnite jutro šalicom kave uz fantastičan pogled na more s terase kavane vašeg hotela. Nastavite dan na hotelskoj plaži ili uz bazen uživajući na ljetnom suncu. Kada poželite nešto prigristi, obrok vas čeka u restoranu vašeg hotela.

Economy (povoljni) hoteli idealni su za goste koji na putovanju ne žele potrošiti previše. Zadržite novac u džepu, no svejedno uživajte u svim ljepotama koje naše destinacije imaju za ponuditi.

 

Kategorija
Vrste smještaja
Interesi
Lokacija

Molimo pričekajte

Rezultati pretraživanja

Hotel Mediteran

Destinacija Opatija - Mošćenička Draga

Smješten na samom moru u podnožju planine Učke, Hotel Mediteran u Mošćeničkoj Dragi nudi savršenu mediteransku atmosferu.

Hotel Istra

Destinacija Opatija - Opatija

Hotel Istra nudi povoljan smještaj na samom moru. Nalazi se u mirnom dijelu grada, idealnom za opuštajući odmor.

Hotel Bristol

Destinacija Opatija - Lovran

Elegantni Hotel Bristol ima sve potrebno za romantični odmor na moru ili vjenčanje u Lovranu, uključujući novouređene romantične sobe s krevetima s baldahinom i privatnim balkonima.