Hoteli na moru

Zahvaljujući idealnom položaju na obali Jadranskoga mora, nije čudo da Opatija nudi neke od najboljih hotela na moru u Hrvatskoj. Tako je već više od 170 godina, još od izgradnje prvih vila na obali ovog prekrasnog krajolika .

S veličanstvenim pogledom na more s vaše privatne terase ili iz hotelske kavane, Opatija nudi najbolje od Jadranskog mora. Probudite se svakog jutra i pođite na spavanje svake večeri uz umirujuće zvukove, mirise i vizure Mediterana. Uživajte u najboljim i najsvježijim morskim specijalitetima. Doživite ljepotu obalnog šetališta Lungomare koje se proteže Opatijom u dužini od 12 kilometara

Grad se doduše promijenio od svojih početaka kao turističkog odredišta, ali vrhunska lokacija na morskoj obali ostala je ista. Svaki smještajni objekt ima svoju povijest, i naša je želja da postanete dio nje. Prepustite se morskim užicima u nekom od Liburnia Riviera Hotela na samoj obali!

 

Kategorija
Vrste smještaja
Interesi
Lokacija

Molimo pričekajte

Rezultati pretraživanja

Villa Amalia

Destinacija Opatija - Opatija

Povijesna Villa Amalia smještena je u raskošnom opatijskom parku u neposrednoj blizini najpoznatijih gradskih znamenitosti. Oduševit će vas pogledom na iznimnu ljepotu plavetnila mora.

Hotel Kvarner

Destinacija Opatija - Opatija

Kao prvi hotel na Jadranu, Hotel Kvarner smatra se mjerilom opatijske elegancije i profinjenosti. Hotel je savršen za vjenčana i kongrese.

Hotel Ičići

Destinacija Opatija - Opatija

Hotel Ičići mirna je oaza za idealan obiteljski odmor. Ovaj moderan hotel s četiri zvjezdice, smješten uz morsku obalu, nudi 180 soba s pogledom na more za neometano uživanje.

Hotel Palace Bellevue

Destinacija Opatija - Opatija

Sa svojom elegantnom povijesnom arhitekturom, Hotel Palace Bellevue nudi ljetnu terasu s glazbom uživo, ekskluzivne trgovine i idiličan pogled na more.

Hotel Ambasador

Destinacija Opatija - Opatija

Hotel Ambasador nudi stilski uređene moderne sobe, apartmane i obiteljske sobe. Uživajte u besprijekornoj usluzi i vrhunskim sadržajima poput wellness centra na samom moru.

Hotel Admiral

Destinacija Opatija - Opatija

Smješten direktno na moru, Hotel Admiral nudi izvrsne sadržaje, uključujući jedinu marinu u Opatiji, prostrane sobe, poslovni centar i moderne kongresne prostorije.

Hotel Excelsior

Destinacija Opatija - Lovran

Hotel Excelsior okružen je raskošnim parkom na samoj obali u Lovranu. Ponuda sadržaja ovog hotela idealna je za savršen obiteljski odmor ili za vjenčanja i poslovne skupove.

Hotel Mediteran

Destinacija Opatija - Mošćenička Draga

Smješten na samom moru u podnožju planine Učke, Hotel Mediteran u Mošćeničkoj Dragi nudi savršenu mediteransku atmosferu.

Hotel Kristal

Destinacija Opatija - Opatija

Fantastičan pogled na Kvarnerski zaljev jedan je od aduta Hotela Kristal. Više od polovice soba nudi prekrasan pogled na more.

Hotel Lungomare Opatija

Destinacija Opatija - Opatija

Hotel Lungomare Opatija (ex. Residenz), nalazi se na centralnoj lokaciji u neposrednoj blizini plaže, na samo nekoliko koraka od središta grada.

Hotel Istra

Destinacija Opatija - Opatija

Hotel Istra nudi povoljan smještaj na samom moru. Nalazi se u mirnom dijelu grada, idealnom za opuštajući odmor.

Hotel Bristol

Destinacija Opatija - Lovran

Elegantni Hotel Bristol ima sve potrebno za romantični odmor na moru ili vjenčanje u Lovranu, uključujući novouređene romantične sobe s krevetima s baldahinom i privatnim balkonima.