Smart Selection Hoteli

Smart Selection hoteli obuhvaćaju smještajne objekte kategorije 2 i 3 zvjezdice, a posvećeni su cjenovnoj fleksibilnosti i pristupačnosti, kako bi svojim gostima osigurali kvalitetan smještaj na atraktivnim destinacijama uz povoljne uvjete i kvalitetne sadržaje.

Više

 

Kategorija
Vrste smještaja
Interesi
Brandovi

Molimo pričekajte

Rezultati pretraživanja

NEW 2019 Smart Selection Hotel Mediteran

Destinacija Opatija - Mošćenička Draga

Smješten na samom moru u podnožju planine Učke, Smart Selection Hotel Mediteran u Mošćeničkoj Dragi nudi savršenu mediteransku atmosferu.

Smart Selection Hotel Lungomare Opatija

Destinacija Opatija - Opatija

Smart Selection Hotel Lungomare Opatija (ex. Residenz), renoviran 2018. godine, nudi smještaj na samom moru. Nalazi se na centralnoj lokaciji u neposrednoj blizini plaže, na samo nekoliko koraka od središta grada.

NEW 2019 Smart Selection Hotel Istra

Destinacija Opatija - Opatija

Smart Selection Hotel Istra nudi povoljan smještaj na samom moru. Nalazi se u mirnom dijelu grada, idealnom za opuštajući odmor.

Smart Selection Hotel Bristol

Destinacija Opatija - Lovran

Elegantni Smart Selection Hotel Bristol ima sve potrebno za romantični odmor na moru ili vjenčanje u Lovranu, uključujući novouređene romantične sobe s krevetima s baldahinom i privatnim balkonima.

Smart Selection Holiday Resort Medveja

Destinacija Opatija - Medveja

Smješten u neposrednoj blizini mora i okružen mediteranskim zelenilom, Smart Selection Holiday Resort Medveja ultimativno je odredište za ljubitelje kampiranja i prirode.