Romantični hoteli u Opatiji

Opatija, slikovit grad na obali mora, nudi savršene romantične hotele za parove koji žele provesti intiman vikend u dvoje. Čim kročite u grad, odmah ćete u zraku osjetiti njegovu romantičnu atmosferu.

Očekuju vas posebno uređene sobe, kreveti s baldahinom i privatne terase s kojih se pruža prekrasan pogled na more. Uživajte u doručku u krevetu i romantičnim večerama uz svijeće. Opustite se u privatnom whirlpoolu i vrtu punom cvijeća. Priuštite si potpuni užitak u našem wellness centru. Prošećite obalnim šetalištem Lungomare u sumrak. Upijte romantičnu atmosferu koju Opatija njeguje već stoljećima.

Opatija je također i grad ljubavi i idealno mjesto za proslave i vjenčanja. Kulisa morskoga plavetnila nezaboravno je iskustvo koje ćete zasigurno zauvijek pamtiti. I zbog kojega ćete se uvijek iznova vraćati.

Topao ambijent grada osjeća se na svakom koraku. Pozovite voljenu osobu na opuštajući odmor u neki od romantičnih hotela na Opatijskoj rivijeri i uvjerite se u to i sami.

 

Kategorija
Vrste smještaja
Interesi
Brandovi

Molimo pričekajte

Rezultati pretraživanja

Smart Selection Hotel Bristol

Destinacija Opatija - Lovran

Elegantni Smart Selection Hotel Bristol ima sve potrebno za romantični odmor na moru ili vjenčanje u Lovranu, uključujući novouređene romantične sobe s krevetima s baldahinom i privatnim balkonima.