Romantični hoteli u Opatiji

Opatija, slikovit grad na obali mora, nudi savršene romantične hotele za parove koji žele provesti intiman vikend u dvoje. Čim kročite u grad, odmah ćete u zraku osjetiti njegovu romantičnu atmosferu.

Očekuju vas posebno uređene sobe, kreveti s baldahinom i privatne terase s kojih se pruža prekrasan pogled na more. Uživajte u doručku u krevetu i romantičnim večerama uz svijeće. Opustite se u privatnom whirlpoolu i vrtu punom cvijeća. Priuštite si potpuni užitak u našem wellness centru. Prošećite obalnim šetalištem Lungomare u sumrak. Upijte romantičnu atmosferu koju Opatija njeguje već stoljećima.

Opatija je također i grad ljubavi i idealno mjesto za proslave i vjenčanja. Kulisa morskoga plavetnila nezaboravno je iskustvo koje ćete zasigurno zauvijek pamtiti. I zbog kojega ćete se uvijek iznova vraćati.

Topao ambijent grada osjeća se na svakom koraku. Pozovite voljenu osobu na opuštajući odmor u neki od romantičnih hotela na Opatijskoj rivijeri i uvjerite se u to i sami.

 

Kategorija
Vrste smještaja
Interesi
Lokacija

Molimo pričekajte

Rezultati pretraživanja

Villa Amalia

Destinacija Opatija - Opatija

Povijesna Villa Amalia smještena je u raskošnom opatijskom parku u neposrednoj blizini najpoznatijih gradskih znamenitosti. Oduševit će vas pogledom na iznimnu ljepotu plavetnila mora.

Heritage Hotel Imperial

Destinacija Opatija - Opatija

Heritage Hotel Imperial nalazi se u blizini najpoznatijih opatijskih znamenitosti i nudi visoku razinu usluge i moderne kongresne kapacitete.

Hotel Palace Bellevue

Destinacija Opatija - Opatija

Sa svojom elegantnom povijesnom arhitekturom, Hotel Palace Bellevue nudi ljetnu terasu s glazbom uživo, ekskluzivne trgovine i idiličan pogled na more.

Hotel Ambasador

Destinacija Opatija - Opatija

Hotel Ambasador nudi stilski uređene moderne sobe, apartmane i obiteljske sobe. Uživajte u besprijekornoj usluzi i vrhunskim sadržajima poput wellness centra na samom moru.

Villa Abbazia

Destinacija Opatija - Opatija

Villa Abbazia, renovirana 2018. godine, smještena je uz Hotel Palace Bellevue u blizini glavne gradske plaže. Okruženi slikovitim ulicama opatijskog središta, u Villi Abbazia pronaći ćete bajkovitu harmoniju prošlosti i sadašnjosti.

Hotel Admiral

Destinacija Opatija - Opatija

Smješten direktno na moru, Hotel Admiral nudi izvrsne sadržaje, uključujući jedinu marinu u Opatiji, prostrane sobe, poslovni centar i moderne kongresne prostorije.

Hotel Mediteran

Destinacija Opatija - Mošćenička Draga

Smješten na samom moru u podnožju planine Učke, Hotel Mediteran u Mošćeničkoj Dragi nudi savršenu mediteransku atmosferu.

Hotel Kristal

Destinacija Opatija - Opatija

Fantastičan pogled na Kvarnerski zaljev jedan je od aduta Hotela Kristal. Više od polovice soba nudi prekrasan pogled na more.

Hotel Lungomare Opatija

Destinacija Opatija - Opatija

Hotel Lungomare Opatija (ex. Residenz), nalazi se na centralnoj lokaciji u neposrednoj blizini plaže, na samo nekoliko koraka od središta grada.

Hotel Istra

Destinacija Opatija - Opatija

Hotel Istra nudi povoljan smještaj na samom moru. Nalazi se u mirnom dijelu grada, idealnom za opuštajući odmor.

Hotel Bristol

Destinacija Opatija - Lovran

Elegantni Hotel Bristol ima sve potrebno za romantični odmor na moru ili vjenčanje u Lovranu, uključujući novouređene romantične sobe s krevetima s baldahinom i privatnim balkonima.