Smještaj u Lovranu

Lovran - mali gradić na sjevernom Jadranu. Smjestio se na istočnim padinama Učke te je najstarije obalno naselje. Ime je dobio po lovoru (lat.Laurus nobilis) – nisko mediteransko drvo koje raste samoniklo u Lovranu i okolici. Udaljen je svega 6 km od Opatije, a 18 km od Rijeke.

Više o destinaciji Opatija

 

Kategorija
Vrste smještaja
Interesi
Lokacija

Molimo pričekajte

Rezultati pretraživanja

Villa Belvedere

Destinacija Opatija - Lovran

Villa Belvedere smjestila se u samo srce mirnog gradića Lovrana. Oduševit će vas svojim uređenjem i šarmantnošću. Svojim gostima pruža intimnu atmosferu za opuštanje.

Hotel Excelsior

Destinacija Opatija - Lovran

Hotel Excelsior okružen je raskošnim parkom na samoj obali u Lovranu. Ponuda sadržaja ovog hotela idealna je za savršen obiteljski odmor ili za vjenčanja i poslovne skupove.

Villa Atlanta

Destinacija Opatija - Lovran

Ova prekrasna vila okružena je vlastitim raskošnim mediteranskim parkom. Svojim gostima pruža udobnost kategorije četiri zvjezdice.

Hotel Bristol

Destinacija Opatija - Lovran

Elegantni Hotel Bristol ima sve potrebno za romantični odmor na moru ili vjenčanje u Lovranu, uključujući novouređene romantične sobe s krevetima s baldahinom i privatnim balkonima.

Holiday Resort Medveja

Destinacija Opatija - Medveja

Smješten u neposrednoj blizini mora i okružen mediteranskim zelenilom, Holiday Resort Medveja ultimativno je odredište za ljubitelje kampiranja i prirode.