U 2017. i 2018. godini još bolji!

Novosti za sezonu 2018 - Destinacija Opatija


Renovacija Hotela Imperial u Opatiji

Smart Selection Hotel Imperial od 2018. godine pozdravlja goste u novom ruhu. Ovaj povijesni hotel upečatljive arhitekture, kao novi četverozvjezdani član Remisens Premium brenda, 2018. godine mijenja ime u Remisens Premium Heritage Hotel Imperial. Renovacija obuhvaća preuređenje svih smještajnih jedinica, zajedničkih prostora i restorana, te izgradnju novog wellness centra s relax zonom, spa zonom, fitnessom i beauty sobama. Od 2018. godine, gosti mogu uživati u novim Premium smještajnim jedinicama s dodatnim sadržajima i pogodnostima u samom srcu Opatije.


Renovacija objekta Remisens Premium Villa Abbazia u Opatiji

Remisens Premium brend povećava paletu smještajnih objekata u 2018. godini potpunom renovacijom povijesne vile smještene u centru Opatije, u neposrednoj blizini glavne gradske plaže. Remisens Premium Villa Abbazia (4*) nudi dvanaest soba i jedan Premium Suite koji se odlikuju jedinstvenim dekoracijama s floralnim motivima. Dekorativni detalji inspirirani su lokalnim biljem, a standardni kozmetički sadržaji dopunjeni su karakterističnim mirisnim proizvodima za njegu. Remisens Premium Villa Abbazia je depandansa susjednog Remisens Premium Grand Hotela Palace čije brojne sadržaje i usluge gosti vile mogu koristiti bez nadoplate (wellness centar, unutarnji bazen s grijanom morskom vodom, fitness).


Nadogradnja Smart Selection Hotela Istra u Opatiji

Smart Selection Hotel Istra, smješten uz morsku obalu u Opatiji, od 2018. godine nudi još bolji doživljaj odmora zahvaljujući dogradnji hotela i povećanju broja smještajnih jedinica modernog uređenja. Dio novih smještajnih jedinica raspolaže balkonom i pogledom na more. Nadolazeće investicije usmjerene su i na preuređenje lobija.


Renovacija Hotela Lungomare Opatija uz istoimenu opatijsku šetnicu

Od 2018. godine Smart Selection Hotel Residenz goste dočekuje u novom ruhu i s novim imenom - Smart Selection Hotel Lungomare Opatija. Hotel od 2018. godine raspolaže novouređenim i klimatiziranim sobama kategorije tri zvjezdice, preuređenim zajedničkim prostorima i recepcijom, kao i obnovljenim pansionskim restoranom. Hotel pruža neodoljiv pogled na more zahvaljujući poziciji iznad obale mora, uz poznatu opatijsku šetnicu Lungomare.


Od 2018. još bolji Remisens Hotel Admiral u Opatiji

Od 2018. godine Remisens Hotel Admiral predstavlja još bolji izbor za opuštajući odmor i poslovna okupljanja. Novosti se odnose na preuređenje wellness centra s relax zonom i spa zonom (tri vrste saune). Povrh navedenog, Remisens Hotel Admiral od 2018. godine raspolaže novim kongresnim dvoranama te povećanim brojem Premium soba s pristupom zajedničkoj terasi opremljenoj ležaljkama i masažnom kadom.


Novosti u Remisens Hotelu Marina u Mošćeničkoj Dragi

U 2018. godini Remisens Hotel Marina svim gostima nudi željeno osvježenje u novom vanjskom bazenu sa sunčalištem i vodenim igralištem za djecu s popratnim atrakcijama za zabavu cijele obitelji. Od 2018. godine gostima je na raspolaganju šest novih Premium obiteljskih soba s vlastitom terasom i zasebnim ulazom. Sobe su opremljene kupaonicama s dvostrukim tuševima i dvjema odvojenim prostorijama, a dječje sobe sadrže praktične krevete na kat.


Remisens Villa Belvedere s novim vanjskim sadržajima

Nove investicije u Remisens Villi Belvedere u 2018. donose nove mogućnosti za aktivan odmor i osvježenje. Nedavno renovirana Remisens Villa Belvedere, okružena parkom koji se prostire sve do obalne šetnice Lungomare, pruža intiman odmor u šarmantnom smještajnom objektu te mogućnost odmora i rekreiranja zahvaljujući novim vanjskim sadržajima: bazenom sa sunčalištem i mini fitnessom. Gosti se nakon tjelovježbe zasluženo mogu odmoriti na relax prostoru ispred vile opremljenom ležaljkama i whirlpoolom.

Novosti za sezonu 2017 - Destinacija Opatija:


Novi hotel s 4 zvjezdice u Ičićima (Destinacija Opatija)

Potpuno novi hotel obiteljskog karaktera smješten na mirnoj lokaciji uz obalnu šetnicu Lungomare i svega nekoliko koraka od Marine Ičići. Hotel će raspolagati kapacitetom od 180 smještajnih jedinica s balkonom i neodoljivim pogledom na more, od kojih će 50 biti namijenjeno za obiteljski smještaj. Gostima će na raspolaganju biti hotelska plaža i vanjski bazenski kompleks sa sunčalištem, te mnoštvo sadržaja za djecu i odrasle.