Naš brand Smart Selection Hotels

Smart Selection hoteli pružaju najbolji odnos cijene i kvalitete, uz naglasak na atraktivnost destinacija u kojima se nalaze, kao i njihovih sadržaja. Smart Selection je sinonim za optimalan izbor smještaja, opuštenost, radoznalost i bezbrižnost.

Smart Selection hoteli obuhvaćaju smještajne objekte kategorije 3 zvjezdice, a posvećeni su cjenovnoj fleksibilnosti i pristupačnosti, kako bi svojim gostima osigurali kvalitetan smještaj na atraktivnim destinacijama uz povoljne uvjete i kvalitetne sadržaje.

Naši gosti


Jednostavnost i pristupačnost ključni su elementi brenda Smart Selection Hotels, koji stvara dugoročan odnos s gostima, s ciljem postizanja obostranog zadovoljstva omjerom uloženog i dobivenog. Upravo su ti faktori vrijednosti kojima se gosti uvijek rado vraćaju. 

Naša inspiracija


Želja nam je da svim našim gostima otvorimo mogućnost smještaja u pristupačnim okvirima.

Dodatne vrijednosti većine Smart Selection objekata uključuju unutarnje i vanjske bazene, saune, relax oaze te ostale atraktivne pogodnosti hotelskog smještaja. Gosti mogu uživati u ukusnim jelima naših vještih kuhara a za potpuni užitak u većini Smart Selection hotela uključno je piće uz večeru.