Naš brand Smart Selection Hotels

Smart Selection hoteli pružaju najbolji odnos cijene i kvalitete, uz naglasak na atraktivnost destinacija u kojima se nalaze, kao i njihovih sadržaja. Smart Selection je sinonim za optimalan izbor smještaja, opuštenost, radoznalost i bezbrižnost. 

Smart Selection hoteli obuhvaćaju smještajne objekte kategorije 3 zvjezdice, a posvećeni su cjenovnoj fleksibilnosti i pristupačnosti, kako bi svojim gostima osigurali kvalitetan smještaj na atraktivnim destinacijama uz povoljne uvjete i kvalitetne sadržaje.

Naši gosti


Jednostavnost i pristupačnost ključni su elementi brenda Smart Selection Hotels, koji stvara dugoročan odnos s gostima, s ciljem postizanja obostranog zadovoljstva omjerom uloženog i dobivenog. Upravo su ti faktori vrijednosti kojima se gosti uvijek rado vraćaju.

Inspiracija


Želja nam je da svim našim gostima otvorimo mogućnost smještaja u pristupačnim okvirima.

Dodatne vrijednosti većine Smart Selection objekata uključuju unutarnje i vanjske bazene, saune, relax oaze te ostale atraktivne pogodnosti hotelskog smještaja. Gosti mogu uživati u ukusnim jelima naših vještih kuhara a za potpuni užitak u većini Smart Selection hotela uključno je piće uz večeru.

Plaža i animacija

Zabava i opuštanje - idealna kombinacija za savršen odmor!

Gastro

Opatija je savršeno mjesto za nevjerojatan gastronomski doživljaj. Za vrijeme Vašeg odmora isprobajte izuzetne specijalitete ovog kraja!

 

Rezervacijski centar

Imate li pitanja o našim objektima i vašem budućem boravku, želite li baš neku specifičnu sobu ili uslugu? Rezervacijski centar na raspolaganju vam je svakodnevno, a na sva pitanja odgovorit ćemo iz prve ruke.

Kontaktirajte nas

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak - Petak: 08:00 - 20:00
  • Subota - Nedjelja: 08:00 - 18:00

Pošaljite nam upit