O brandu Remisens Premium

Remisens Premium brend objekti čine perjanicu Liburnia Riviera Hotela. Odlikuju se najvišom kategorijom i kvalitetom, te ih karakterizira visoka razina usluge u svim segmentima doživljaja. Remisens Premium brend koncept je stvoren za one koji od hotela očekuju najviše, koji žele elegantno i revitalizirajuće iskustvo za pamćenje uz šarmantan osmijeh domaćina.

Naši gosti


Gosti Remisens Premium brenda su osobe koje ne pristaju na kompromise. Samo najbolja usluga i najkvalitetniji smještaj su dovoljno dobri.

Remisens Premium brend gosti se osjećaj elegantno i profinjeno, dobivaju pažnju i status koji zaslužuju u svakoj interakciji. Premium epitet uvijek vodi računa o savršenoj sinergiji modernog pristupa, uređenja interijera i eksterijera, bogate i pažljivo birane linije hrane i pića, te popratnih sadržaja i usluga prožetih estetikom i elegancijom.

Inspiracija


Inspiraciju Remisens Premium brend pronalazi u životima ljudi koji će dolaziti u Remisens Premium objekte. Remisens Premium brend je potvrda životnog stila, elegancije i estetike, inspirirajući boravak koji se pamti.

Remisens Premium brend objekti posluju u skladu s najvišim standardima, te dodatnim ulaganjima i privrženošću osoblja teže izvrsnosti u svakom pogledu, uvijek s naglaskom na brizi za gosta i personaliziranoj usluzi.