O brandu Remisens Premium

Remisens Premium brend objekti čine perjanicu Liburnia Riviera Hotela. Odlikuju se najvišom kategorijom i kvalitetom, te ih karakterizira visoka razina usluge u svim segmentima doživljaja. Remisens Premium brend koncept je stvoren za one koji od hotela očekuju najviše, koji žele elegantno i revitalizirajuće iskustvo za pamćenje uz šarmantan osmijeh domaćina.

Naši gosti


Gosti Remisens Premium brenda su osobe koje ne pristaju na kompromise. Samo najbolja usluga i najkvalitetniji smještaj su dovoljno dobri.

Remisens Premium brend gosti se osjećaj elegantno i profinjeno, dobivaju pažnju i status koji zaslužuju u svakoj interakciji. Premium epitet uvijek vodi računa o savršenoj sinergiji modernog pristupa, uređenja interijera i eksterijera, bogate i pažljivo birane linije hrane i pića, te popratnih sadržaja i usluga prožetih estetikom i elegancijom.

Inspiracija


Inspiraciju Remisens Premium brend pronalazi u životima ljudi koji će dolaziti u Remisens Premium objekte. Remisens Premium brend je potvrda životnog stila, elegancije i estetike, inspirirajući boravak koji se pamti.

Remisens Premium brend objekti posluju u skladu s najvišim standardima, te dodatnim ulaganjima i privrženošću osoblja teže izvrsnosti u svakom pogledu, uvijek s naglaskom na brizi za gosta i personaliziranoj usluzi.

Wellness

Prepustite se nježnom zagrljaju vrhunske wellness ekstaze Liburnia Riviera Hotela smještenih na mondenoj jadranskoj destinaciji - Opatija.

Gastro

Opatija je savršeno mjesto za nevjerojatan gastronomski doživljaj. Za vrijeme Vašeg odmora isprobajte izuzetne specijalitete ovog kraja!

 

Rezervacijski centar

Imate li pitanja o našim objektima i vašem budućem boravku, želite li baš neku specifičnu sobu ili uslugu? Rezervacijski centar na raspolaganju vam je svakodnevno, a na sva pitanja odgovorit ćemo iz prve ruke.

Kontaktirajte nas

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak - Petak: 08:00 - 20:00
  • Subota - Nedjelja: 08:00 - 18:00

Pošaljite nam upit